Luckiest Girl on the planet

 Sitter hos Alicia och Prutte. Det är lika mysigt som alltid :)
När vi kom hem eller a, till Alicia o Patriks hem så satte jag mig och pluggade medans Alicia laga mat och Prutte jobbade. Maten va as go och nu kan jag det jag ska tills imöra!
Just nu sitter dem och gör de dem är bäst på. Jävlas med varandra. Så söta så :)
 
 
ne nu ska vi glo tv sen blire att gå upp te mitt rum här i djursätra och söva ;)

ciao > bergmaaan

I'm so excited, and i just can't hide it!

Hela helgen tillbringades med Tilda. Det var kanon som vanligt! Och det måste vi göra om SNART!
 
Haha imorgon drar jag med Alicia till Djursätra för att spendera natten hos henne. Och sen på Onsdag ska jag va med saknade Mehrén. På torsdag, ska jag la, hitta på något häftigt och på fredag tror jag att de blir bio med lite göttigt fölk! Tetta du, ser nästan ut som att jag är en upptagen människa! 
 
MEEEEN nu ska jag tvätta bort sminket och försöka skrubba bort den äckliga tant parfymen Sara kleta på mig och sedan blire på med natt mössan!
 
 
ciao > bjurmaaaan

Simma lugnt!

OKEJ!
Nu har jag nog löst detta! Mimmi kommer hit imorgon och rättar till mitt misstag. Haha, har jag sagt att jag älskar mig syster?
Hallido go jul!
Nu ska jag glo på Face Off o sen ska jag söva. hahah mitt hår xd haha ojojoj, ja någon gång ska la vara den första ;)
 
> bergman

Just keep swimming!

HAHAHAH NEJE!
hahahahahahahaha! När jag stod och borstade håret upptäckte jag att jag snarast behöver klippa mig! Och då ser jag en liten sax ligga i badrumsskåpet och skräpa. Och då tänkte jag, "Jag kan väl toppa mig lite, hur svårt kan de va?" JAHRU! Jävligt svårt vare! Hahaha nu är det kort lite här, rakt lite där och ännu värre än förut! Nämnde jag att jag trodde man kunde rycka bort lite slitet hår och?
Jaja, de är inte lätt när det är svårt!
 
 
ciao > bergmaan

Show you another side of me, A side you would never thought you would see

Seg dag, jobbig dag, tröttheten bara väller över. Och sova har jag inte fått göra heller. Men nu är klockan så pass så jag kan gnaga i mig mitt äpple tvätta nyllet och dra på mig nattmössa! Fast måste kolla på sista Face Off avsnittet först!
Min lillebror är rätt söt faktiskt!
 
> bergmaaan

jag är lyckligare nu

Veckan har bara försvunnit! Men den har varit rätt jävla kanon och!
I Fredags sa jag hejdå till halmstad och åkte hem till Väring! Sedan kom mina pinglor Tilda och Emy till mig. Sen efter ett tag fick vi sällskap av Linus, Sen kom Sara, och sedan kom även Tobias och Johan. Det blev tjöt och kortspel den kvällen! Kanon! Sen på lördagen när jag vakna va Emy o Tilda nere och gjorde frukost till mig. Så himla söta!
Sen vi sex tiden kom Jimmy o hämtade mig och vi åkte mot Alicia och Patrik för en underbar middag! Den tackar jah för! Sen blev de strög för mig och Alicia och då åkte vi o hämtade Linus. Ja de va kort o gått det som hänt i helgen! As kalas!
Imorgon är det skola, och så hemskt känns det inte!
 
 
- DON'T TRY THIS AT HOME!  ;)
 
Ne nu ska jag duscha, sen ska jag fortsätta att kolla på Andra Avenyn! :)
 
Ciao > Bergmaan
 
 

När jag träffat gamla vänner har jag ingenting att säga dem.

Har haft några mysiga dagar med min älskade mor i Halmstad. Höstlovet har gått åtahelvete för fort. Imorgon är det redan Fredag och då ska jag först dra till stan med Michelle och sen ska jag sätta mig på ett tåg mot Göteborg för att sedan åka vidare hem till Skövde. Och när jag kommer hem hoppas jag på att mina älsklingar Tilda och Emy kommer och myser med mig hela natten lång! Och sen på lördagen blire nog Värsås med andra godingar!
 
- DO THE DUCKFACE!
 
Nu ska jag fortsätta att kolla på Moulin Rouge med mamma och sen blire sängen :)
 
ciao > bergman

RSS 2.0