Ljusblåa dagar, seglar förbi,

Tjolahopp! Varit med sara torgin idag, var i stan en sväng förut, hann inte kika så mycket så åker in imorgon oxå. Köpte iaf hårfärg, så just nu står Sara och färgar mitt hår, sen ska jag färga hennes, sen blir det ansiktsmaskar och lite annat myyyys.

Skriver mer sen eller ngt ;)

ciao> bergmaaan

Där dog mitt sista tålamod.




Help, I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again today
And, the worst part is there's no-one else to blame

besviken som satan. städar rummet sen blir de avkoppling med tända ljus. Äh vadå klocka ä bara kvart i ett.

ciao > bergmaan

det är mörkt om natten, jag kan ändå se dig!



Sena bilder från julafton, jag är inte så cool så jag skriver inte ner allt jag fick, och bara för de betyder de inte att jag fick skit grejer! En HTC e bra skit ;))
När vi åkte hem från halmstad i måndags hoppade jag av i stan för att käka med min älskling Alicia, Tai Pak för hela slanten, kanoners om jag får säga de själv!
Igår åkte jag med Virre å Puff t Töreboda, vi städade lite, sen satt vi och spelade spel och hade en allmänt trevlig kväll! Idag vaknade vi, jag och virre gick å handla för att sedan baka Scones, sen började storstädningen. En timme senare var vi klara, då lagade Virre mat sen gick vi o sola. Kanon dag som jag verkligen tackar för!

HAHAHAH VA I HELVETE?! upptäckte just att jag har spotify premium? Sen när är ju bara frågan? ;s
hahah fett med ös ju!

ne nu får de räcka,

ciao > bergmaan


En dag står du och jag här.


- hey ho, let's GO!


Hallido bah GO JUL!

när det ändå är jul kanske man ska gå ut och jobba på brännan? Haahah Solen seriöst steker genom fönstret ;) Solbrillorna på - check!
Skoja, Tog massa kort med kameran som jag tänkte slänga upp nu, men ja har glömt data sladden hemma i väring! TJOHOOO!
Ne nu ska jag sätta mig och fixa håret,

ciao > bergma

jag lever med mina minnen, och sår som ingen kan se.

Ibland undrar man vad folk tänker med, hur kan dem ens med att bete sig så jävla illa? Finner inga ord, tur att jag inte var där.

Klockan närmar sig fem på morgonen, jag är trött,arg,förvirrad,besviken och ledsen.

Anyway, idag drog jag in till stan och var med min alldeles egna Angel, vi tog en fika och sedan gick vi runt och kikade lite bara. Sen åkte jag med Alicia och Jimmy hem, Alicia följde med mig hem och tjötade lite, sen drog ho te Sara. Sen kom Jonna och Virre, så då åkte vi ut och ströga. A, det var la de i stora drag. Fyra dunder älskade brudar på en och samma dag, inte dåligt alltså!

- det enda du kan göra är att gå.

dl
ciao > BergmaN


En dag jag finner din hand, när vägarna möts förstår vi varann.

Weehhooo, grym dag faktiskt, först julavslutning i skolan, sen följde Mehrén med mig hem, MYCKET skratt blev de! Sen till stan, träffa Pauline, sen möta upp Angelica, sen gick vi och dejta och snackade om allt och ingenting, helt underbart! Mtp att jag smart som jag e, tappat bort alla mina piercingar så håller jag på att samla på mig massvis med skönheter! Haha eller a, jag har köpt tre xd hahah...

- awesome!

ciao > bergmaaan

Skräck, finns inget bättre!

Okej, hade nyss min svenska redovisning om skräck, hatar att tala inför hel klass, hatar att ha över femtio ögon på mig. USCH! Men fick allt loss lite skratt i början och slutet, pga min snygga powerpoint! Nu har jag en engelska redovisning kvar idag, sen slutar vi. Tihih fett med ös, jullovet börjar imorgon. Kanoners.

ciao > bergmaan

Mariette Hansson "MaryJet" - Forever


kvällens låt,

jag förstår inte hur man kan sakna något man aldrig haft så fruktansvärt mycket. I don't know anything, at all, who am i to say i love you?

ciao > bergman

I'm ready here we go!

I know what I like and maybe it's you.

Blöö, vem gillar inte att ligga och plugga sönder med en seg dator som ENDAST laggar? TJOHO!
Ska skriva klart om Skräck, sen ska jag spela in en video om John Wayne Gacy som ska visas inför klassen imorgon, tjoho, fan va jag hatar att tala inför hel klass ! 

- saknar mitt svarta hår, i feb blir de förmodligen rött, sen SVART IGEN! det känns mer som mig lixom? ;)

Ne nu måste jag fortsätta med pluggandet ;) Det är fan jul på lördag ;o helt sjukt, ska till Halmstad på Torsdag, verkligen SKIT taggad. fast NE. Kommer sedan hem igen på Måndag.. Aja, i will survive. LÄNGTAR TILL NYÅR! DET KOMMER BLIII FETT !
btw, snackat med mamma, så kanske blir Peace and Love eller Metalltown nästa år. Fett med ös!

ciao > bergmaaan

Skrikande fjortisar, vänligen avlid!

Två lektioner kvar, pallar fan inte. skrikande fjortisar överallt, välkommen till stöpenskolan! ska bli fett skönt att komma ifrån skiten snart! EN termin kvar!
Har SO just nu, men eftersom mitt huvud snart sprängs är det inte så lätt att jobba.
Haha , trodde inte jag hade mer läxor nu i slutet, men har tre inlämningar till imorgon! KANONERS! 

bild från -> http://holdens.webblogg.se/ <-

ciao > bergmaan

All I want for christmas is you

Rätt dålig uppdatering de senaste,
torsdag-lördag va jag med ling, kyss på de.
Lördag - var med Sara och Jimmy, sen drog vi och skulle titta förbi hos negern som hade fest, och där fastnade vi. Sen kom Alicia och annat underbart fölk. Kvällen ehm, spårade ur, och mycket ilska blev det. Men att stå ute i iskallt snöande väder med en gjorde de konstigt nog bättre?
När jag och sara kom hem till henne, stannade vi ute för att dra en rök. Då ser vi en snubbe komma goendes från vägen. Vi frågar självklart vem han är och vi börjar prata. Vi fick reda på att han hade bott i väring men bodde i Göteborg nu, var 25 år, Och att han skulle gå till skövde. Men efter ca en timmes snack följde han med in till Sara. Vi gick upp och la oss direkt, men ngt sovande blev de ju typ inte. Bara massa tjöt. Jag somnade sen vid typ sex? hahaha, GALET!
Idag vaknade jag först av Sara vid elva, sedan somnade jag om vid typ halv ett. Och klockan halv två vaknar jag av att Alexander slänger sig på mig och startar värsta höga musiken så rummet typ vibbrera. DE E GÖTT! Tack Alle, du ska allt få igen när du minst anar det !

Just nu ligger jag i sängen trött som ett as lyssnar på lugn musik och låter tankarna strömma fritt. Bra skit. Funderar ärlig på att sova. Kanske ska snacka med D lite först, om jag orkar.


ciao > bergmaaan

big deal, death comes with the territory......see you in disneyland.

åååååhh usch! Ligger i sängen just nu och tårarna bara rinner nerför kinderna, jag som trodde jag slutat gråta till filmer. Vampire Diaries säsong 2 avsnitt 21. USCH! Fyfan vilken jävla skit serie!!!!! :(
Ne nu ska jag starta något humoristiskt, ta tag i mitt liv och sova.

- det fulaste är att de e rätt bra så måste se fortsättningen.

ciao > bergman

And after all I'm glad that I'm not your type!

Känner mig så jävla duktig! Har hunnit med så mycket idag! :D Jag har gjort prov i NO och Matte, sen drog jag in till stan och träffa Emelie med Tilda och Emy <3 Sen hem och skriva en musik inlämning på 7 sidor. Redig tjej! Nu förtjänar jag en lång dusch och sedan ska jag lägga mig i sängen framför ett avsnitt Vampire Diaries! Weeehooo,

ciao > bergmaan

I like children they are tasty.

Känner att ilskan väller över, och när människor säger emot mig och inte låter mig ha mina egna uppfattningar blire inte bättre. Patetiskt egentligen, brukar inte bli sån här. Dålig dag antagligen. När man t.om är nära på att nita en klasskamrat för att han petar på en äre illa. Hade det inte varit för de där jävla provet jag har i slutet på dagen skulle jag åkt hem för att sova lite och lugna ner mig.
Ska man skratta eller gråta? det kommer bli dagens stora gåta.


- jag skulle kunna berätta allt om mig, men då skulle jag bli tvungen att döda dig efter.

en glad och trevlig tjej säger ciao > bergman

Plugga eller kugga.

Sen klockan fyra idag har jag pluggat NO, visst jag har tagit mina pauser och så, men mestadels endast plugg. Syster var här hela tiden och jag färgade hennes utväxt. Nu sitter jag med NO boken i näven och fattar NOLL :) AJAJ, så kan de gå. Har även matteprov imorgon som jag inte har pluggat ett skit på, känner att detta kommer bli toppen! :)

Meeeen, har sagt det förr och säger det igen, funderar starkt på att färga håret rött snart, Så det blir så där mörkrött, blir det inte bra äre bara att färga svart igen, hopplahoppla! Ne nu ska jag läsa ett kapitel till , sen ska jag duscha sen ska jag söva.

- Angel är snygg ! och jävligt saknad.

ciao > bergman

come on baby turn the lights off!

Haha luciatåget, fanns det något fulare? Vi som skulle vara julgranar kom på att vi är bättre som grinchen! Haha klockrent... Efter lucia tåget kom mamma och hämtade mig, så åkte vi till Frösves församlingshem och började duka och fixa iordning inför mormor och morfars guldbröllop :) Sen hem och tvätta av all grön jävla färg, sen ta en powernap. Sen upp igen på med klänningen fixa håret och iväg till kyrkan.
det var jätte vackert att se mormor och morfar förnya sina löften, verkligen med tanke på att dem inte hade en aning om att de skulle få göra det. Mormor skakade i nån timme pga att ho inte kunde fatta att de verkligen hände, haha gullligt! Sen kom Tom och hämtade mig och då åkte jag,alicia och julia till Ragge. GALEN KVÄLL SÄGER JAG BARA. bra eller dåligt, ta det som ni vill!
klockan är halv fyra, om två timmar kommer johannes och hämtar mig så drar vi t stan och hämtar alicia och evelina. Sen får vi se vart kvällen leder oss ! HEY HO, LETS GO!


- ÄLSKAR ER !


pumps - Din Sko - 199:-
klänning - Cassels - 300 :-

ciao > Bergmaaan

Granen står så grön och grann i luciatåget, luciatåget!



Inte för att skryta, men med lite grön färg i nyllet kommer jag och emy vara de snyggaste julgranarna ever!
HAHAHAHAHAH SÅ JÄVLA FULA! "host, förlåt"
men vem fan är "julgranar" på ett lucia tåg? DE ÄR LA VI DÅ! TJOHOHOOHO! Tro det eller ej , men nu ska jag tvätta av sminket sen ska vi gå och lägga oss , ska man upp fem imorgon så.....

i'm sexy and i know it.

CIAO > bergmaaan

vissa människor gör livet värt att leva

Har tyska just nu, lunch snart och sen äre bara två lektioner kvar ! Det tar sig! Lucia träning sen, får se hur mycket Maud älskar mig efter förra träningen (a) inte ens säkert att jag får va med längre ;) TRÅKIGT!
Hahah
Linus hat eine Grosse Pimmel. HAHAH seriöst, underbart !
Ne nu ska jag förtsätta sarja med mina bruds !
KÖSSSS

- coool tant, ska fan bli som na när jag blir gammal :)

ciao > bergmaan

The living dead, forever young The soldiers of the night.

Sitter hos min älskade alicia karlsson, asså den känslan. En sån jävla trygghet och glädje. Ska slagga här inatt :GGG PÖRRIGT ! GRRRR, nolifer, jag vet. förlåt.
Haha, luciaövningen förut, jag blev rätt jävla arg! Först ger hon bort våran låt, sen ska hon klaga på våran attityd? Jag som nästan alltid har en bra attityd ! Jag kanske inte är så seriös hela tiden, men jag är ju aldrig dum? Sen fick jag inte gå till min jävla buss,  utan ho skulle stå och tjöta? Herregud. jag och Elin tog våra grejer och stack, haha Elin blev rätt agro och skreck fittkärring och grejer, men som den lilla söta tjejen jag är (host) så skratta jag tyst och drog. Blev arg, väldigt arg.
Emy - VARÅ BARA FÖR ATT JAG INTE HAR EN PENNIS MÅSTE JAG SITTA KVAR?!?
haha söt tjej dedär, man kan ju bara inte låta bli att älskna na!


- vänligen dela med dig av din skönhet.

ciao > bergmaaan

Tänk o va en snöboll, födas genom kramar och flyga genom livet.

HATAR SNÖ! HATAR VINTER! Fick just min första snöboll i bakhuvudet, fruktansvärt skönt! Dumma farbror Jim.

Vi dissekera förut, tunga, lungor, lever, hjärta, njure och massa annat! Kanon kul! Njuren va jätte gosig! Han hette Rolf. Nu har jag svenska, sen äre engelska sen slutar jag göttgött! Och studiedag imorgon! Men hallido go jul!
Men ska la fortsätta skriva om skräck.. TJOHO! avlid tack.
Upptäckte nyss att mina "vänner" har dissat mig och jag sitter kvar i klassrummet  med Lerdala. KANON KUL! :(



ciao > bergman

Jag blir lite frustrerad, och väldigt förvirrad

 
- aja, STACKARS liten!
- så jävla fint gjort!
 
- och sen har allt varit en lögn :) Kanon? eller ne , kanske inte? Hahah så nu kan ju kanske hela facebook sluta tycka synd om honom, kaxiga ungar, något JAG inte tål.

ville bara dela med mig utav detta, tycker det är hemskt gjort.

Ciao > bergman

För mig är du solsken värme och glöd, jag älskar dig från idag till min död.

SO, finns det något långtråkigare?
Näst sista lektionen btw! GÖTT! Snackade med vår sån där yrkesvägledare förut, har smått panik för vad jag ska gå, Transport,Måleri,Restaurang? JAG VET INTE DAAAAMP! Ne nu ska jag vara med på lektionen för en gångs skull. TJOHO!


- älskar dig emelie landh, du är saknad bruden!



CIAO > bergmaaaan

Cause everything's so wrong And I don't belong Living in Your precious memory.

Helgen, ja, den kunde varit KANON! men det blev, nja, helt okej!
Fredag - Chillfest hos Ragge, vi satt typ 12 pers i ragges källare och chilla bah, Jag hade ju min Alicia med mig och då är ju det alltid KANON för mig! Sen sov min älskade Alicia hos mig.
Lördag - Vaknade halv två med Alicia vid min sida, vi började fixa hos i ordning och drog sedan till Sara. Sen drog jag hem för att vara med Martin. Det var as kalas, eller aa, vi gjorde inte så mkt men xd Haha sen när han drog hem gick jag återigen till Sara, Alicia och Emelie. Vi skulle dratt på fest men de blev inget med det, dem satt vid datorn hela kvällen så jag drog hem och SÖV.
Idag - vakna, åka och hämta Tilda på moppe, ströga, frysa räva av sig, åka hem, lägga sig i soffan. Sen gick jag ut med Markus, och nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik!
Veckan ser ut något såhär,
Måndag - Veronica
Tisdag - Jobba,sen kanske Jossie?
Onsdag - STUDIEDAG!!!! sööva (a)
Torsdag -
Fredag - Förhoppningsvis Alicia :)
Ja, sen äre inget mer :) TJOHO!


Ne nu ska jag hoppa in i duschen , sen ska jag snacka med Dennis, sen blire SÖÖÖVA :g

 
- KÄRLEK!

ciao > bergman

In moments like this, don't give a FUCK about you

Har NO i 20 min till, sen slutar jag, KUUUUUUUUUUUUUUUUUUL ! HELGHELGHELG! Känner mig duktig i matte förövrigt, från VG till särgrupp med andra ord -G. Haha Men gjorde Hemkunskapprov förut, tror det gick helt okej, kändes så iaf. Repade på musik, gick kanon! Fast jag är väldigt hes så sången blev ju inte toppen menmen!

Ska hem, städa sen kommer ALICIA! TJOHOOOO



- Sexigt .

ciao > BERGMAAN

aldrig ska jag sluta älska dig

Ligger i sängen med min älskade syster Mimmi brevid mig, har saknat det här jätte mycket. idag har jag varit med Sara och Alicia, sen drog jag hem och bakade pepparkakor, sen gick jag upp och började plugga smått. Sen kom min syster, så då snackade jag lite med henne. Sen klippte hon mig, så mitt hår är väldigt kort pågrund av att det var så slitet, inte kul... MENMEN! har ju hårförlängingen så det kommer inte synas så möe ;) Sen gick vi upp och då hjälpte hon mig att plugga. Hatar Hemkunskap i såna här lägen. BLÄÄÄÄ.

Imorgon ska Alicia söva hos mig. Det blir antagligen Mariestad, men har vi tur svarar "de två gringosarna" så vi kan vara med dem ist, mycket mer lockande :DD

Ne nu ska jag fortsätta kika på Ed, Edd n Eddy och sen söva. Tihi kul att min syster redan somnat! ;) De gick på två röda, söt tjej. Älskarej !


- Sisters forever and always <3

ciao > BERGMAN

KÖSS PÅ'T

Sitter hos Alicia och väntar på att ho ska massera mig ;) Hon masserar Sara just nu :)
Härlig eftermiddag med mina flickor om jag får säga de själv! Vi försöker planera helgen lite, men de går inte så himla bra! ;) Sara är allmänt söt ibland,
Sara- fan va jag stör mig på alla nu för tiden?!
Jag - mig med? .... :(
sara - ne, dig har jag ju lärt mig leva med!
jag - ooh, okej! :)

HAHAHAHA, söt tjej. Sara ligger och plågas när Alicia masserar henne, lite kul :d NU ÄRE MIN TUR ;G




Ciao > BERGMAN

RSS 2.0