You don't have to say you'r sorry

HAHAH, Dagen har varit ganska grym, stan med Tilda och Emy, fan va spårat, inget slår Emys dans mitt på torget.. Herregud sikkket fölk! BTW Anton Karlsson is back in the city! Fasiken vad jag har saknat honom!

Haha kollade igenom lite gamla sms förut, fyfan va konstig känsla jag fick i magen eller. Sjukt. Men nu ska jag dra in på skype och snacka lite med TildIS för de är kulIS -.-
Så jävla fjortIS ! Usch.
Meeeeen, sen blire lite fys , sen One Tree Hill sen SÖVA !

- In moments like this, don't give a FUCK about you.

byebyebyebyebyebye - johannaaaa

I think about you baby, And I dream about you all the time.

Usch, vaknade nyss, sovit bort hela dagen. den är rätt go ! Jävla skit. Menmen, hade prov idag ! Kändes ganska bra iaf, hoppas på ett G iaf !
Just nu ligger jag halvt död i sängen och lyssnar på lugna favoriter "and take a trip down memory lane". Så kan de va. Det allra fulaste är att nu när jag börjar få ljust hår som jag så länge velat ha, saknar jag mitt svarta hår ;o de känns mer mig liksom. Men jag tänker har kvar de ljusa ett tag till, så får vi se hur de blir med en stor fin utväxt ock!
Vad fasiken händer imorgon? Vad fasiken händer i helgen!?! bajsbajsbajsbajsbajs,
Förhoppningsvis blire en fika med Angelica, det skulle blivit av idag, men hon va tröttare än va jag va så vi fick skippa det idag. Nu ska jag sluta lyssna på ledsen musik, blir fan ledsen i onödan ! OSCH !
Men nu ska jag starta lite OTH och fortsätta sova. Har inte lust till något annat, rensa tankarna lite !



- ja de är ju skillnad... helvete lars-olof, hur gör jag nuuuue?!


HEDDÅ?!

They say, time heals everything, but i still waiting...

Haha, det är alltid lika kul att kolla på gamla skolbilder,. Fan va man förändras hela tiden ;oo
Hatar skolkort mest av allt, ser ALLTID ut som ett mongo! Titta t.ex på när jag gick i tvåan, INGEN annans hår fladdrar Men mina toffsar bah måste lyfta sig, självklart ! Ne fyfan, skolfoton och jag vill inte riktigt samarbeta.







- 7D-8D-9D, ska man skratta eller gråta? ;)

No happy ending to your story !

ja, vad säger man?

Haha gårdagen spenderades med alicia, hon är älskad hon!
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på The Sounds. Haha var bara tvungen att lägga upp dem här bilderna ! Mina älsklingar ! så söta är dem ;)



lätt att våran skola skriver nörd historia med datorerna nu, haha när man t.om sitter längst väggarna på golvet för att borden är upptagna ;) HÄRLIGT!!

ne nu ska jag kolla OTH och kanske äta frukost? ^o) Haha byeee

Dom brukar säga att allting löser sig, haha, bullshit, ingenting löser sig, det är fucked för dig.

huset för mig själv i helgen när mor är i Halmstad ;) Så Tilda bor hos mig denna helg :D
Igår va vi hos Lottis på fest, det fanns positiva grejer och grymt negetiva grejer. DREGELBRUDEN ;G Hahaha omg, fan va kul. Patetiskt.
Nu efter en låååång dag inne ska jag och tilda dra oss utåt :)





over and out - johanna

Turn the tide

MEN BACKA DÅ!
allmänt damp dag, haha. att jag fick sitta med spunket på tyska tog ju ändå priset. Men Helena är bäst så jag fick byta plats :))
Idag har jag varit med Mehren och pluggat :) Och imorgon ska de sista Stöpenskolkortet tas, lite sjukt faktiskt, de kortet ska sitta på stöpensväggar i typ 100 år ;o Ne men nästan.
Haha funderar på att sarja ;)) Meeeeeen, blir antagligen inte så ;) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag kolla One tree hill och SÖVA ! ajjemän se !

- grym låt, på tal om den låten, jag saknar Angelika ;o

ALICIA HANNA LOVISA KARLSSON och PAULINE DAHL är rätt saknade ock har jag hört!

ciao - johannaa

Jag ska aldrig falla ner igen,

Kom nyligen hem från skolan, Måndagar är nog fan nästan den segaste dagen. Haha gymma förut, så känner mig seg. Pontus skulle socialisera sig med mig idag, men han är mupp och tog fel buss så dagen kommer tillbringas med Sara Klara Mosa Maja <3 gött de med vettu ! Nu ska jag ner och äta frukost/lunch/middag. börjar bli hungrig så här dags :)


-tetta, vackert,

Bye > johannaaa


RSS 2.0