Jösses lilla flicka !?

HEJE ! Nu sitter jag i min säng med min babe, Idag har vi städat hela huset, så duktiga är vi, TACK TILDA! <3
Sen åkte vi en sväng med Veronica RUNT OCH RUNT i VÄRING! kungligt va? ;) Hahah snart kommer Alicia älskling till mig, så ska ho sova här, kommer bli fett nice! :) Men nu ska jag underhålla min babe!
Skriver mer sen!


- halvklar psykobild jag fick för mig att kladda xd haha kungligt.

- min älskade Kezzie (L)


> johannaaaaa

play or get played

hejje, helgen har varit nice,
fredag - åkte till mimmi och sen kom puff och virre, skit härlig kväll, med många garv.
lördag - vakna hos mimmi sen åkte jag,virre och puff till skövde och köpte hårfärg, sen hem till mimmi igen, sen typ sov vi bort hela dagen.
idag - va med mimmi , åkte hem, och nu  inväntar jag tilda medans jag pratar med Dennis ;*
ne nu ska jag dra neråt och koka kaffe ;)

nu kom tilda ! tjohooooooo

- johanna

I wish you were here..

AHHHHH, snart är det matte prov, är skit nervös. Helvete.... sitter med emy och kevin just nu. Och mitt hjärta sitter seriöst i halsen xd
Ikväll vet jag inte vad som händer, sen imorgon är jag förmodligen ensam hemma, som jag kommer vara tills på torsdag. Kommer bli fett soft. Älskar känslan av att komma hem till ett tyst hus och bara vara själv. Självklart är det inte så att jag tycker illa om min familj, inte för fem öre. Men ibland vill man bara vara för sig själv.
Ne nu ska jag försöka lugna ner mig till provet.



HAJHAJ - johannaaaa

GÖTT KÖTT

Sitter i upphålls rummet med LInus, Jim och Kevin. Vi har snart musik. TJOHO! -.- Sen äre Matte prov... fan va jag hatar känslan innan prov !

SEN ÄR DET LOV! Fan va gött !
men börjar nu så kan inte skriva mer.
c u later-

When it comes to being lucky he's cursed, when it comes to loving me his worse

Heje !
Onsdagar är så jävla sega när det gäller skolan, Men jag överlevde !
Nu sitter jag i TV rummet konstigt nog med mamma och hennes kompis Sandra. Väntar på att Conny ska föra över pengar till mitt konto så att jag kan tanka för att sedan åka till Alicia, fett nice alltså. Så ikv blire tjöt tjöt tjöt och lite mer tjöt med Alicia Karlsson, och jag klagar inte för fem öre!! Puss på't !

Men ska fortsätta kika på Tarzan medans jag väntar :)

- SÅ JÄVLA SÖTA !
Ciao - johannnaaa

men alla dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest

Medans Mehren och Becka sitter brevid mig i klassrummet och asgarvar åt nån jävla video på Youtube passar jag på att blogga! Ska egentligen skriva en Insändare om den ökande växthuseffekten, men när man inte störs sig något extremt på vad som orskar den är det jävligt svårt att skriva. Har skrivet en mening på en halvtimme, KAKA TILL MIG! (y)
Imorse sprang jag upp ur sängen tjugo över sju och hade panik för trodde jag skulle missa bussen. Sen upptäckte jag att klockan bara va halv sex och jag hade all tid i världen på mig. Så fick en soft morgon ;))) Men nu slutar vi så ska dra utåt ! :D

bye - johannnaa

Jag vet inte om du hör mig, men ber dig om ett svar.

HAJHAJ !
Helgen har varit nice faktiskt,
Fredag - Bajs skolan, NO-prov och grejer... Sen in till stan med Tilda och Mehren som tidsfördriv, sen hem. Sen satt jag i min säng och tyckte synd om mig själv för jag inte hade något att göra, Men då ringer Alicia Karlsson och räddar mig med - Vill du följa med ut och åka med mig och Johannes? AJJEMÄN SE! Det gjorde jag! Vi hämtade även Jessika KING Karlsson :) Sen åkte vi till Marsta till Finnen på fest, Där va vi ett jävla tag, sen drog vi till skövde och träffade Jimmy och några raggare. Sen hem och SÖVA! Lördag, vakna typ 3, städa rummet, åka till syster, åka hem, invänta Mehren, gå till Sara, träffa min älskade Alicia och saknade Natalie, gå hem, sitta och spåra framför Chatroulette, ut och träffa Emil, in och kolla film och sedan SÖVA!
Just nu sitter jag i sängen och kollar på Ringaren i Notre dame. KUNGLIGT! Min Mehren är med oxå såklart :)
Ne, man kanske skulle ta på sig kläder och göra sig iordning för en ny dag! HAJHAJ!


- KUNGLIGT! haha kul att man ser att jag sitter i bakom Alicia ;) Haha Älskar dig hjärtat!

Emy Mehren är oxå rätt jävla älskad har jag hört !

Ciao - Johannnnnnaaaaaa

HAJHAJ!

PLUGGPLUGGPLUGGPLUGG !
Nu blire chokladpaj och en jäkla massa plugg med Emy Mehren ! GRYMT ! Geografiprov på Torsdag och Kemiprov på fredag. Bläsch, menmen bara att sätta igång!

you had a good girl, but didn't know how to treat her.

Toaletten spegeln, Jag har stirrat färdigt på den
Och vem blir inte ful i 60 Watts ljus?
Toaletten duschen, Jag har gömt mig för sista gången i den
Och vem blir inte kall naken och våt i en tom hall?
Somnar nollsju vaknar igen på natten


NEMEN!

Ne nu ska jag  till tilda så får vi se vart kvällen leder oss :)

Under gatorna finns tunnlar utan slut, Jag tänker hitta dem och aldrig komma ut.

Tisdag-Fredag hos Alicia, helt underbart, Tack för dagarna!
Gick på den sista dagen på praon igår, Slutade halv två och fick en Maxi kasse med:
- Chipspåse (Kan inte käka)
- Smörpopcornpaket(Kan inte käka)
-100g kexchoklad (Kan inte käka)
- Pepsiflaska
- Glass
- Taco Dinner (Kan inte käka)
- Grönt tee (bläsch)
Men de va grymt iaf, Sen när jag kom hem till Alicia började vi tagga inför en grymkväll med Evelina och Johannes. Göra oss iordning och sånt, sen vid fem kom Johannes och lite senare kom Evelina, sen drog vi oss utåt och ströga lite, helt galet och så jävla kul ! Ska tvinga Alicia skicka bilderna så kommer jag langa upp dem ;) Sen drog vi till tidan för att träffa tidanborna, sen åkte vi tillbaka till skövde och träffade fyra skumma raggare och Pauline,Jessika och Amanda. Sen ströga lite till i skövde, sen till tidan igen. Helt okej kväll. Idag vet jag inte vad som händer, kanske chilla med syster, kanske dra på fest, kanske sova hos Tilda, vem vet? Det märker vi ! Men nu ska jag fortsätta kolla idol, missa de ju igår så kollar Tv4play, grymt :)

Langar en gammal bild som beskriver mina känslor för Alicia ganska väl :)

SATAN va jag saknar mina örhängen och mitt svarta hår ;o daaaaamp.

ciao - johannaaaa

Så kan de gå....

Har precis plågat mig själv och ätit lite, Inte kul, Idag har jag varit och kikat lite i stan, träffat folk med andra ord. Haha de blev alkis bråk på resecentrum ;) En brödlimpa och ett knäckebröds paket flög ut på rälsen, riktigt badass! Aja, Sen åkte jag hem till Alicia igen och satte mig och gjorde henne sällskap med pluggandet, tänkte at de va dax att börja plugga mtp på att jag har prov nästa vecka och vill behålla mitt VG i kemi. MEEEEEEEN nu ska jag dra med Alicia ut för vi ska till coop och köpa Yogurt till mig, de jag ska leva på veckorna framöver, den e go, men vill man va fin får man lida pin. Tandställning, rätt snyggt på vissa folk, men vilken plåga dem första dagarna är, Men den kommer ju "BARA" sitta i ett och ett halvt år, Känns helt skumt ;)

- vet inte varför , men skäms lite. Det är ju fan helt normalt med räls. Jag är en tönt.

ciao ! - Johannnaaa

söta lilla rara underbara,

Woahooooo
Bor äntligen hos älsklingen Alicia Karlsson, underbart! Här stannar jag till iaf fredag :) De är fett nice :)
Idag har de hänt sånt här bajs - Prao, fyllde alla jävla glass frysar på Maxi med Vally, fyfan! Sen tandläkaren, där Jag somna (a) är man trött så är man ;) Sen till stan och köpa smink, sen till Alicia :) Nu ska vi till stan och fika med Johannes, sen får vi se vart kvällen för oss! De e nice alltså! Men nu ska jag titta på min vackra tjej medans ho sminkar sig ;) Grymt söt e ho!

så vacker :)


HARE GÖTT ! - johannaaaa

Make this dream the best I've ever known.

Usch, ligger helt död i sängen, har inte ork till något efter arbetspassen på maxi. Skolan är INGENTING emot detta.. Fick va vid frysdiskarna med Sofia idag, vi hade ganska kul iallafall, men det är ett ganska lång tråkigt arbete. Menmen, de kunde varit värre. Ikväll blire Hockey, skövde mot mariestad, går ju inte missa !
Nästa vecka smäller de, då blire tågtrafik för mig. Den är rätt rolig har jag hört. Menmen, så kan de va !
Nu ska jag vänta i en timme på att kunna kolla lite mer på Oth, sen får jag dra mig till Sara eftersom jag åker med henne till hockeyn ;)



HARE GÖTT ! > johannaa

vaeaaar é oscaaaaar?

Hahah fyfan vilken dag det var igår ! Party hos Sara, fett nice ;) Nu har jag och Tilda precis gått upp ur sängen och klockan är snart tre :)))) GÖTT MOS ! Nu ska vi ner och tvätta min moped, -.- tjoho... men har inte gjort de sen jag fick den, och när conny ändå håller på att tvätta bilen passar jag på. Sen blire nog en sväng till självaste Alicia Karlsson , blir väl massa tjöt och lite kaffe och sånt :) Så skare va. Men nu ska vi dra ner, C u Later!



byeee - johannaaa

RSS 2.0