Here comes the sun little darling.

Dålig uppdatering, jag vet. Men mitt internet har fuckat här hemma.
Idag är det Onsdag, och min älskade Alicia fyller arton, mina små tjejor blir så stora så fort. Och Nu har jag suttit och hållt både tummar och tår , JAG är nervös åt henne!
Var i stan med Virre förut, klockan tio drog vi iväg, usch, att jag va vaken så tidigt... Köpte ett par svarta byxor eftersom mina blev förstörda på Törebodafestivalen, och så köpte jag åtta ringar, sex coca-cola burkar och muggar till fredag. Köpte även sprit pennor för att jag är mogen och gillar o kladda. GLITTERSPRAY oxå! Känns som att jag ska på lågstadiedisco! Så himla kul!
Men är sjukt taggad till fredag, även fast det blivit en massa kaos o tjaffs så känns de bra nu. Från gölv te tak. Hallidoo.
Men nu ska jag fixa iordning lite här hemma sen ska jag dra mig mot Tidan och hålla Virre sällskap i solen när hon badvaktar ;)
 
hare braaaa > bjurmaaan

I like big buts and i can not lie !

Jag och systra mii har diet kväll såhär innan halmstad semester!
Ser ni att det finns både vatten och vattenmelon? Riktigt rediga töser!
nomnomnomnom!
 
> Bjurman & Mimmi
 
 

I don't give a fuck what the people say.

Haha Buschi tyckte inte om min header så hon gjorde en ny till mig ;) Lovade att ha kvar den i minst en vecka ;) Och mtp att jag inte kommer orka göra en ny på ett tag så får de bli den! haha :)

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik o äter vattenmelon. Förbannat gött om jag får säga det själv. Virre kanske kommer förbi en sväng sen så att vi kan planera våran roadtrip! :)
Imorgon åker jag med familjen till Halmstad för att fixa naglar och träffa Michelle och Angelica! Kommer bli kalas! :D Bara jag slipper hjärtattacken den här gången så ;)
- vackra michelle <3
 
 
> bjurman

RSS 2.0