Vad händer idag? :) <3

Hey, känner att jag är dålig på att uppdatera ._.
Men veckan har gått fort, Måndag-Tisdag va lika b:a som alltid, Onsdag-Torsdag sov jag hos Sara :) Jätte kul! Jag flummmmade runt som fan .
Sen på Fredag (igår,) Så slutade jag skolan 3 timmar tidigare, sen till V.C Sen hem , fixa håret på Mamma, färga håret på min syster, ta hål i mitt öra, kolla på film med Jossie. Sen hem till Becca med Sofia , letade lite efter hennes mobil men hittade den ikke,..
Men vad händer idag då? Jag tycker ni ska smsa/ringa mig och vara sociala (:
Pusssvah:) <3
_______________________________________________

Kom tilllbaka, saknar det vi hade.

Helgen , minnen som aldrig försvinner<3

I fredags va jag i Tidan med Thilda, skit kul! :D Först åt vi, sen tog vi kort, sen gick vi ut  och hämtade pojkarna, sen gick vi till gårn ;) Pojkarna bögade sig och jag garva så jag ramla av stolen x'D Sen spelade vi pingis, sen kom Conny och hämtade mig ;) Tack för dagen gmn! Så fukking underbar!!!

I Lördags åkte jag till Linn  (sötnosen själv) Först pratade vi bara, sen åkte vi till Alicia (Min bejb) och där pratade vi och tog kort :D Skit skojj va det iaf! :D Måste göras om bejbs! Loveu<3


Jag & Thilda <3

Jag vet inte vad man ska göra..

Jag blir tyvärr inte rörd, det är inte kärlek. Det är bara rädslan att vara ensam! Jag pallar inte att läsa text efter text om mig. Okey du är ledsen, fine, jag fattar det.. Men låt mig får smälta hela denna "hora" saken.. Allt försvinner inte bara för du skriver 1000 texter om mig.. Förlåt men det är sanningen.
______________________________________

Jag vet inte vad som har hänt med allt folk! Det är ett nytt år och alla har förändrats... Shit asså.

Piercing? Lugg?

Hey alla! Jag har precis vart och lämnat Sara hemma hos henne för hon skulle äta ;) MEn snart kommer hon igen :D Skolan idag gick fort! So:n sög, Matten sög och Tyskan sööög!  Men annars va det helt okej :D Hoppas verkligen att det gick bra på Engelska provet för det kändes lite som om det gjorde de ;)
OkeiiiOkeiii, Nu ska jag komma till saken :D Jag tycker det är skit snyggt att ha piercing i näsan eller i överläppen! Men vet inte om jag ska göra det, Mamma och jag ska diskutera det om ett år.. Asså vem pallar vänta? Menmen...
Vad är snyggast?
Näsan   lr
Överläppen? ^o)


Och så en sak till, Snelugg eller pannlugg? ^o) 



Komentera och hjälp?
Pusssssssss<3


Kortis (a'

Hey jag har fortfarande utegångsförbud men har fått tillbaka min mobil och min data. Just nu ligger jag och pluggar Engelska och kollar om på Riverside ;) Haha (a'
Det får bli ett kort inlägg idag ;) Pussss<3

Andra Avenyn/Riverside = KNARK!

Heyhey! Nu sitter jag och knarkar Andra Avenyn säsong 1! :D Har kollat klart på Riverside som ägde allt! Fyfan va jag gilla den serien! Verkligen sevärd! Lägger upp länken sen :)
Känner att det har varit en rääääättt värd dag?
Suttit och kollat på Andra Avenyn/Riverside hela dagen! Jonas Bane är någ fan den snyggaste svenska killen!? ;)
Men snart kommer någ mamma och hämtar mig , för dom kommer hem från Halmstad idag.
En vecka kvar av lovet, sen är det back to hell...

Länk till Riverside! CHECKA!! - http://svtplay.se/v/1687631/riverside/veckoavsnitt_1
Youtube sida till första säsongen av andra avenyn - http://www.youtube.com/watch?v=_K4iTsoWcEk&NR=1 
Andra avenyn saken är på det avsnittet jag är men ni får söka på del 1 ^^

Pussvaah<3


Nyår!!<3

Dagen började segt, vaknade klockan 13.00.
Då va det bara att stiga upp och hoppa in i duschen :) Efter det startade jag TV:n och satte på Charmed, som jag kollade på när jag sminka mig och fixade håret ;) Men när man står där i underkläder och sminkar sig ringer mobilen och där säger Linus bah,
- Ska du öppna dörren eller? Vu har ringt på100 gånger.
Jag bah shiit! så då va det bara att springa ner och öppna dörren snabbt och springa upp och ta på sig kläder.
När jag va klar va det inte långt kvar tills Andreas och Philip skulle hem igen, så vi satte oss i soffan och snackade ;) Jocke kom när vi hade suttit där i typ 10 min. När Andreas och Philip skulle dra hem skulle Sofia alldeles starx dra på någon tjejmiddag så då va det bara att hämta grejerna jag skulle behöva under kvällen och bege sig till Linus ;) Hos Linus lyssnade vi på musik ett tag sen drog vi ut för att skjuta lite smällare :) Det första stället vi gick till va väringskola såklart! Och  där träffade vi Tommy, Niklas och Emelie! Vi sköt några smällare och sen gick vi till Linus eftersom det va så svinigt kallt! Återogen lyssnade vi på musik. Helt random kom det två till som va med oss resten av kvällen, Sandra och hennes kille Fabian ;p
Sen blev det så himla tråkigt så vi bestämde oss för att dra ut igen. På skolan ville typ Niklas , Jocke och Linus va  roliga så dom tände tigerraketer och rikta dom mot resten av gänget,. Och gissa vem som blev träffad?!
Jo men det är ju klart att det är jag som blir träffad -.-'' Det gjorde as ont >.<'
Sen kom Tommys brud med några av hennes kompisar ,. Man kna ju inte säga att dom va nyktra >.<'
När dom hade gått så stog vi och prata och sen helt random så bah *pluffs*  La jag i snön ! >.<
Alla trodde typ att jag va skit full , men jag va trött och kall och hade typ inte ätit något på hela dagen. Sen en stund efter så *pluffs* Hamna jag i snön igen.. Men jag kom på att det va ganska skönt. När jag kommit på benen så bestämde vi oss att gå till Linus.  Sen på vägen hem snubblar jag och ramlar igen! Toppen! Andreas och Tobias kom oxå sen. Vid tolv hade vi splittrats, Jag Linus, Jocke, Tobias och Andreas va kvar hos Linus. Efter tolv slaget gick vi ut och sköt raketer. Sen började vi gå till Tommy. Sen hände det inte mycket mer, vi gick runt i Väring bara..
Helt okey nyår men allt har gått så jävla fort..
Bye 2009
Hello 2010!!
Pusssss<3


RSS 2.0