Tell me why don't you kill me, And put a gun against my head? I'm better off dead.

Det gör ont å andas, huvudet pulserar och det känns som jag brinner upp samtidigt som jag fryser. härligt att vara sjuk så här nära helgen!
Sitter i soffan och kollar på pirates of the caribbean 3, har seriöst spenderat hela dagen i soffan, Gått ifrån den två gånger. Helt fucktard. Va och kollade febern återigen och den hade gått från 38.2 till 37.8 så hoppas på att den är borta tills imorgon så jag kan åka till skolan för att göra min Mehrén sällskap ;*.
Och om jag är frisk till helgen blire Alicia Karlsson för hela slanten, vi tänkte dra ihop ett litet gäng och hitta på något kul!
Ne nu ska jag lägga mig ner igen, det börjar fan snurra.



ciao > bergman

When you see my face hope it gives you hell.

NO lektion, pratar om lungor, VÄLDIGT intressant! Jävla Kines/engelsk brud som "snackar" engelska. Fattar inte va ho mumlar om.
Fan , vaknade fem imorse av att jag inte kunde andas, täppt i näsan och ont i halsen. Förkyld, finns det något bättre?
Vet inte om jag orkar vara ute idag sen. Nu ska vi se "smokers lung". Jim är lite utpekad, det är la jag med men who gives a fucking shit? :)
Hahah ne nu ska jag snart sluta :) GÖTTTTT !

okej, bilden på killen som låg med lungcancer var rätt äcklig, lite läskigt. aja ! Jag tycker inte att människor under 18 ska röka, men det finns inte mycket jag kan säga, eftersom jag själv göre. Men de är inget jag uppmuntrar! Jag beundrar mina vänner som är med fem dagar i veckan, följer med mig ut, men tar inte ett bloss. Mina flickor det!



ciao > BERGMAN!


Part of me is afraid to get close to people because I'm afraid that they're going to leave.

Shullulu! Vill börja med att återigen gratta min kära vän Tilda Bergström, som klarade mopeduppskrivningen! Så himla kul för dig tjejen! Hade Twilight maratoon med Sara Toshin idag, sen bestämde vi att kolla på den nyaste på bion snart. Inte för vi är så insatta i Twilight, inte jag iaf, tycker dem är ganska lång tråkiga, men den senaste ska tydligen vara skit bra så de får vi la hoppas på!!

Nu ligger jag i sängen och kollar på Copycats singers, ganska bra faktiskt !
imorgon slutar jag tidigt, funderar på att dra mopeden till skolan så att jag kommer hem fort sen ! Men det är ju så förbannat kallt ! Men jag ska ju ströga med Tilda imorgon eftersom även hon nu får köra! :))


- Min Cuda ;*  (fast inte min bild! haaha)

Fan, börjar bli dunder förkyld :( Ont i halsen , kan knappt prata, täppt i näsa och skallebank som fan.. Blääää

Ciao > bergmaaan

i'm not a slave to a god that doesn't exist!

Fått en sjuk period nu, det är endast Marilyn Manson som gäller, endast hans musik och bara dokumentärer om honom. Men de e nice!

Igår blev de inte Alicia för hela slanten, hon hade åkt tillbaka till Falköping i fredags klockan fyra eller något. Förstod inte varför men de fanns nog en bra anledning!
Istället drog jag till Sara! Efter ett tag kom Jimmy och Philip, Vi drack kaffe, sen hoppa vi in i Philips bil för att åka till Töreboda och kolla på något hus som skulle ha mycket julbelysning eller något ? Så vi åkte till Töreboda och åkte runt överallt, varenda liten väg! Sen drog vi till Mariestad, när vi stanna sen för Philip skulle kolla hur långt ner ljuddämparen hängde, så upptäcker han att den är borta. Och vi försöker komma ihåg vart vi åkt där den kunnat ha åkt av. Så det var bara att åka samma väg mot väring för att sedan ta Jimmys bil tillbaka och leta. När vi åker på grusvägen mot Sara för att hämta Jimmys bil ligger den där i kanten. haha fan va lättad Philip blev! ;)
Sara drog in för att sova och vi åkte iväg för yttligare ett strög, Fast i Jimmys bil deklart! ;) Haha det var en grymt soft kväll, som jag verkligen tackar för!
Nu ska jag fortsätta måla på min TÖFFA bild, sen vet jag inte vad som händer.
SATAN VA DE BLÅSER?!

- SÅ JÄVLA GRYM! och snygg :)

D.L<3

ciao > BERGMAAAAN

You spin me right round, baby Right round like a record, baby Right round, round, round

Fest för Lundahl igår! I början var det inte så jätte partaj, sen kom det massa mer folk och festen rullade igång! Jag som hade rött läppstift fick pussa folk på typ halsen och pannan för dem tyckte det var coolt med pussmärken, undrar hur coolt dem tycker det är idag när dem upptäcker att det inte går bort på några dagar ! (y) Not my problem! :D Jag hade iaf en grym kväll och det har vi Lundahl att tacka för !
Ikväll blir det Alicia karlsson för hela slanten, min alldeles egna bejb. GRYYYYYMT! Men nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra iordning mig,
- älskar dig Tilda ;* <3


ciao > bergmaaaan!

Tilda Bergström!

LING! 

När motvind blåser och regnet piskar, luta dig tillbaks och hör när jag viskar,
För mig är du solsken värme och glöd
jag älskar dig från idag till min död!

Grattis på din dag bejb! Älskar dig grymt möe!
- själv har man fått FOTVANDRA överallt medans alla andra åkt på sina två hjuliga mopeder!

______________________

Äntligen helg, sitter just nu i min säng och försöker få tag på Mimmi. Tänkte snylta lite kläder av henne till ikväll. Lundahl har ju 20 års fest! grymt kul hoppas jag på att det kommer bli. Taggad som satan. Nu ska jag rensa igenom min egen garderob för ho svarar inte! P-A-N-I-K! haha

Ciao > Bergmaaaan!


Sexy biatches

Sitter just nu hos min älskade Alicia Karlsson, hon och Evelina är på balkongen och bränner hål i evelinas strumpbyxor, det ska tydligen bli fotografering här snart ! ;)
Gick till skolan idag och mådde skit mesta delen utav dagen. Men SO provet var ett måste. Känns skönt nu när det är klart. Fick G på tyska provet oxå. underbart ! Nu är det Musik inlämning imorgon och sen Hemkunskaps prov nästa vecka. CHILL! Ne nu ska jag dra en fika med dem galna brudsen ! ;)


- favorit i repris ! :D

ciao > bergmaaaan!

boom boom boom, weeeehoo!

Pluggar som en dåre, fattar ingenting, mår inte bra. Vill inte gå till skolan imorgon. SATAN!

Hahhaahha, seriöst, går knappt sluta garva... Natthumor!


SVART HÅR! :(

- tänka sig, till och med jag har varit cool ! ;o

btw, dennis ä allmänt söt :)


ciao > BERGMAN !

I will always love u, you know it's true.

Varit hemma idag, har varit skönt att varva ner lite..
Nu så ska jag tända ljus överallt i badrummet och lägga mig i ett varmt bad med SO boken. Allt utom SO boken låter ju grymt härligt faktiskt... Men har man prov så har man. Är fortfarande inte säker om jag ska till skolan imorgon men det är ju bra att vara förberedd om man får för sig att gå dit.
 

- used to carry the weight of the world, but now all i wanna do is spread my wings and fly

> bergmaaaan


vi blev som vi blev när vi inte riktigt blev som vi skulle!

Mowaha, satt nyss och snackade lite med Kezzie i skype, grymt länge sen man hörde något från den bruden faktiskt! Saknat na ! Vi snackade lite om helgen och saker som har hänt och andra gosaker ;) Men nu har jag träsmak i arslet och ska gå ner för att hämta något att dricka. Ska bara finna orken (a) Haha känner att jag bloggar typ hela tiden? Menmen, de e la gött ! TJOHO!

- Älskar dig Alicia! ;*


Ciao > Bergmaaaan !

Cause they don't even know you All they see is scars, They don't see the angel living in your heart.

Sitter hos mormor med kusin vitamin Emma.
väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Börjar jobba klockan fem, sen när jag slutar måste jag dra till gårn en snabb sväng för jag har lovat Markus det, sen vet jag inte vad som händer. HALLIDO!
¨

When I was a child
I followed my mother everywhere,
I played with my dolls
I listened to fairy-tales my grandmother told me
I looked up to my sister and my mother.
And I loved it.

Now that I am a teenager
I am almost never with my mother
I’m out late with my friends
I listen to music
I love my sister with all my heart, but I’m not see her very often.
And it’s okey. I Will survive. 

ALLT var mycket lättare förr.. tjalalala,


Allihopa lyssna på bära hjälmar av guld?/ Markus Spännis

SO lärare.... Elisabeth, hon kan oxå vara söt, börjar tycka om henne :) MEN SOFIA ÄR BÄST!
Som ni förstår har vi SO! TJOHOHOHOHOH, damp...
Vi ska egentligen prata om Buddhismen, men iställlet pratar vi om Kalle Anka på julafton och massa sån skit? Haha gulligt.. På Torsdag har vi prov, och jag fattar noll. Har även prov idag, imorgon och på fredag! Ett prov varje dag denna vecka! Är det lagligt? Hmmm,.....
HATAR STÖPEN! Blää.
Nu måste jag plugga lite till provet. Så kyss mig i räva!


Forever Alone.


Behöver jag säga mer? ;)
Skola, orkar inte, bryr mig inte. Fick VG på engelska uppsatsen. Nöjd faktiskt. mtp att jag inte ens gick in fört.


If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass me by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you
Tonight

Snälla måndag, AVLID!
HALLIDO BAH GOJUL; DRA ÅT HELVETE.


ciao > Bergmaan

kosserasplanet!

Man vaknar inte halv sex när man ska gå upp vid sju... det funkar inte. Sitter nere å  äter frukost för en gångs skull. Kollar på Påssjuka och hemvärn eller något, försöker ringa och väcka Dennis. Mowaha,. Ne nu ska jag lägga mig lite i soffan. Pusspuss

- Dagens outfit i en dålig cambild!

'Cause you know I'd walk A thousand miles, Just see you tonight.

Lördag- Söndag med Jonna Friborg, det va inte igår! Det var grymt underbart ! Vi bakade kladdkaka, tog en fika med Johannes, satt och tjöta i timtal, sen så starta vi musiken på MAX och klädde ut oss och grejer, haha finfint det!

Men nu ska jag vänta på att DennisKorv duschar klart, sen ska jag la snacka lite med han sen blire SÖVA. gött så! Bjuder på lite bilder från helgeeeeeeeeen,  


- My angel <3

ciao > bergmaaaaaan!

Jonna Friborg, min vackra vän.

LÖRDAG!
Idag blir det Jonna Friborg för hela slanten, min älskade barndomsvän, åååhh, jag tycker om den tjejen! Våra minnen alltså, haha helt sjukt :) Det ska bli skit kul att återigen vara med henne, för det va ett jävla tag sen! Men nu ska jag dra en borste igenom håret och sen ska jag packa, sen drar jag iväg mot Jonna :)

- HAHAH, de va inte igår :D

- vacker tjej dedär! :D

Ciao > bergmaaan

and when i fall down, i have to pick myself back up.

Allt kan bara dra åt HELVETE! enough is enough. Det funkar inte, jävla skit dag. trodde det skulle bli en grym dag med mina älskade bruds, men nene, allt ska bara rasa. DAAAAAAAAAAMP!
- Alkoholist kaxade.
- Turk trakaserade
- Turk unge på TVÅ år slog mig och sedan SPOTTADE på mig ! Sen spotta han även på Amelia. Och morsan gjorde inte ett skit, jag förstår inte hur folk kan låta sina ungar hålla på sådär! USCH! vilket folk de finns.
Har även fått reda på jävligt jobbiga grejer, och blivit dissad.
Men nu ska jag sluta lipa, ta tag i mitt liv och fortsätta lyssna på musik innan jag drar ut på en promenad. Tack Jessika, Pauline, Hannah och Rebecka för en grym start på dagen iaf, att allt rasa samman senare va ju inte så jävla rockigt men, ni är bäst.

- GO JUL FAR ÅT HELVETE!



HEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJ!!!! > bergmaaaan förfan!

SATAN!

- Har man blodkärl på snoppen?!
haha seriöst, söt tjej den där Becka... ;) Har en skit seg NO lektion, om vener och artärer eller något. Sen ska jag till stan med den bästa Jessika och träffa mina sötnosar alicia och pauline.
Igår var jag med pauline hela dagen, de var grymt skönt och skit kul. Vi snackade om allt mellan himmel och jord som vi brukar göra. Älskar den tjejen, ho är för söt !

märkte förut att jag tappat min piercing kula så har fått TEJPA fast staven så den sitter kvar i magen? seriöst... Men om jag har tur har jessika en kula jag kan få låna, annars måste vi skynda oss och köpa en billig skit piercing i stan... HELVETE, är så trött på att jag tappar bort mina jävla smycken. Osch.. Ne nu ska jag vara med i tio minuter till på lektionen, sen är det Helg. Vet inte vad som händer, hoppas på att dra till falköping imorgon och mysa teee't lite med Alicia, behöver en tjejkväll med den bruden känner jag.


vart tog alla BRA barnprogram vägen?

ciao > johanna

Oh, when u call my name

PLUGGAPLUGGAPLUGGA!!
Sitter hemma hos Mehrén och pluggar, riktigt duktiga har vi varit idag. Med oss sitter även Daphne, en riktigt härlig Mehrén kompis. Det är sjukt hur lika folk kan va. Men de gillar vi!!! Haha har bara 11 frågor kvar... -.- gjort tio frågor idag (h) ....nästan... haha ne men nu ska jag försöka komma vidare med denna skiten..

- döm mig inte nu, men saknar mitt svarta hår... :((


ciao - bergmaaaaan

Part of me is afraid to get close to people because I'm afraid that they're going to leave.

Tjohoooo, måndag, skola, tyska lektion just nu och snart har jag SO prov. Har allt för mycket skolarbeten att göra så jag fattar noll, förstår inget, kan inget. det går bara inte. Men jag har min alldeles egna Mehren här som lyser upp min dag. Jag älskar henne, enormt mycket. Hon är min, punkt och slut.
Nu sitter vi och kollar på Der Untergang, eller a vi har filmen på men läser en ganska häftig blogg, ett fruntimmer som brevväxlar med serie mördare, intressant..
Ne nu ska jag försöka göra lite arbete, haha det kommer jag inte göra men de lät ju bra iaf, right? ;)


- grrrrrrrrrrrrrrrrr :D

over and out! - bergmaaaaaaaan

it´s hard to be normal when you live in a world full of idiots..

Hajhaj, känner att jag är rätt kass på att uppdatera.. Menmen ! ännu en helg är slut, och hatar söndagar mest av allt. Idag är de farsdag så min syster ville att jag skulle komma till henne för att uppvakta pappa, så får hoppa in i duschen och blaöö, I fredags var jag med Jimmy, Virre och Jonas, vi åkte runt och ströga, de va en grymt lyckad kväll, hade as kul! Igår va jag med Alicia och Sara, väldigt mysigt och uppskattat.
På tal om annat, John Wayne Gacy, kan man hitta en läskigare människa? Helt jävla pantad, klä ut sig till clown, gå in på barnsjukhus och ta med sig tonårspojkar hem, våldta dem, döda dem och sedan begrava dem i sin källare? Han förtjänade sitt döds straff. Kolllade på en dokumentär om honom igår, och jag har ju grym fobi för clowner så efter jag kollat på den så var hela min värld omringad utav äckliga mördar clowner. Den e KUL :) Charles Manson, trodde han var död och avbröten för länge sen, men nene, kan kommer ut ur fängelset nästa år ;o Jag vet inte med de känns obehagligt. Men Hallido go jul bara, nu ska jag duscha sen ska jag till min syster :)


- John Wayne Gacy , vet itne vrf jag lägger upp denna bild kan knappt kolla på den, Jag seriöst ryser. haha vilken tönt jag e :) men så skare va !

- Charles Manson! hans citat - 
Look down at me and you see a fool,
Look up to me and you see a god,
Look straight at me and you see yourself.
Rätt läskig snubbe...



ciao > bergmaaaaan


I used to be a prisoner in my own home, trapped in a lots of rules.

En sak som jag har tänkt på, som är jävligt tragiskt, det är när man ser att det ser en ensam själ vid ett bord, och ingen klasskompis, kamratstödjare eller ens lärare sätter sig vid den person. Idag var det en kille, han satt där, såg väldigt utstött ut, jag beundrar honom för att han överhuvetaget äter i skolan. Jag hade aldrig ens tänkt tanken att gå in i matsalen om jag inte hade några att sitta med. Och nu gör Carl mig ännu argare när man försöker diskutera detta med en kamratstödjare och han bara skriker "KÅÅÅ VEM BRYR SIG?!?!" Jag bryr mig, HAN bryr sig. Är det bara jag som reagerar på sånt? Jag mår seriöst dåligt när jag ser sånt. Men jag kan ju inte precis sätta mig vid honom bara SHULLULUUU, Då kommer han bara känna sig mer mobbad. Ne det är inte okej, även om den pojken inte har det bästa utseendet, ska man behandla honom dåligt då? frysa ut honom? säga att det är rätt åt honom? Ne, inte okej....

Nu ska jag fortsätta min Svenska lektion med Holmiiiiz och Kevin.

Ciao > johannnaaaa

When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.

Jag blir väldigt arg, när man märker så fruktansvärt tydligt att en lärare favoriserar. Och jag är INTE en utav dem som blir det. Men han har ju tydligt bara "råkat" missa min insändare, men läst alla mina svar på frågorna som ligger i samma dokument? Hallå? Va fan är det egentligen? Har han svårt för att skrolla ner eller va? Ne jag blir frustrerad. Aja, de va de betygen. HÄRLIGT!
Ne jag orkar inte . OSCH !
Just nu sitter jag och väntar på att vi ska börja genomgången om celler och skit. Men är fortfarande grymt arg. Varför måste just dem vara SÅ MÄRKVÄRDIGA? Hallido bah , go jul.
Idag vet jag inte vad som händer, plugga till SO provet som vi har imorgon kanske, om jag orkar. Har inte någon lust till skolan alls.



- Han är kung, han är snygg, han är grym. Tjoho.

>bergmaaan

humörsvängingar är bra skit :)

Attsingen!
ne, jag vet inte.. Är en nolifer så sitter och bloggar på en skit seg NO lektion. tjohosan! Igår tillbringades dagen med min älskade Mehrén, vi drog till stan och träffade Jessica och Josse, Sedan mötte vi upp Jim och Angel. SATAN va jag har saknat Angelica ! Seeeeeeeen drog jag och Emy hem till mig och slängde in en chokladpaj i ugnen. Helt galen va jag igår, ena studen överdrivet glad, och andra stunden skit förbannad ! Haha, några lärare fick utskällningar ganska oskyldigt. Haha galen tjej (a)
Efter Emy åkt hem vid nio gick jag ut och snackade med min älskade syster Veronica Ydefalk, de va skönt och väldigt behövligt, älskar den tjejen, grymt mycket. Ne nu ska vi börja läsa om Människan, fan va.....kul..... NAKNA MÄNNISKOR PÅ TAVLAN! MOWHAHA ne seriöst,

ciao > bergmaaaaan

BEEEECK , bra skit.

kom nyligen hem efter några timmars snack med Markus :) Riktigt kul hade jag iaf (a) Hahah, NuggaNugga, HunaHuna. cepe.
Fick värsta ceperycket och bara blev tvungen att börja plöja Beck. Så nu tittar jag på den första Beckfilmen.
Mikael persbrandt är grymt snygg btw ;g
Ne nu ska jag fortsätta kika en stund sen ska jag tvätta och sedan blire sova, skola imorgon.... USCH.


Aja, HARÉ GÖTT !


> Bergmaaaaaan


Why don't you understand me like i understand you baby,

Hejhej, igår tillbringades dagen till att göra en jävla massa trolldegshjärtan, orkade bara göra 133 eller något, Sen va de stressa som en gnu och åka iväg med Sara, Alicia och Johannes. Aa, kvällen kunde blivit bättre, bli uppslängd på axeln av en raggare är ju kanske ingen hitt.

Vill bara förtydliga en grej, Dennis Larsson, du är grym, sluta tro det värsta hela tiden. You raise me up <3
 
- 0:49 börjare, enjoy

nu ska jag åka till Pauline och Patrik och plugga NO, visst låter det lockande? RAWR !
Ne, men hajhaj !

> beeeeergman


Come stop your crying It will be all right, Just take my hand hold it tight.

vaknade av ett mycket tråkigt samtal och begav min  snabbt till Alicia.
Så dagen har tillbringats med Alicia, Jessika och Pauline. Träffade även M ett tag, riktigt trevligt ;)
Nu har jag och alicia köpt chips och dricka så nu ska vi slänga oss i soffan och mysa te't lite ;*
Älskar dig bruden, de hoppas jag du vet !

- vissa minnen försvinner aldrig (L)

- johannaaa

RSS 2.0