Jag har inte fått en blund i ögonen på hela natten, O nu har jag försovit mig också!

Du är där när jag lägger mig
du är där när jag vaknar
du är där när jag vänder mig om
du är där när jag saknar dig



riktigt go låt, dagens knark.
Imorgon är de friluftsdag. Fick just reda på att min 7åriga lillebror ska vara på samma ställe. Även fast vi är som hund och katt oftast så blev han as glad, och jag tycker itne det är så farligt? Haha fast Ludvigs idrottslärare (min gamla idrottslärare) är grymt snygg för att vara 40+! Haha, galen tjej e galen.
Dagen har varit underbar, så många fail´s har jag nog aldrig upplevt på en å samma dag förut xd
*jag börjar med att somna på NO lektionen, och hoppades på att ingen skulle märka det för jag sitter längst bak i klassrummet. Men deklart min lärare ska fråga mig en fråga. Efter några försök med att säga "Johanna?" slog kevin till mig så vaknade av de och "BERGMAAAAAAAAN!".
*Emy vifter med sin fina ...... mitt på parkeringen utanför skolan medans fem-sex pöjkar oh jag står och undrar vad hon håller på med.
*Berit, (lärare på stöpen) kom och kaxa,
*Grinade mot "ooompaa"
*Tilda spottade tuggummi i sitt eget hår.

Finns grejer jag missat som hänt idag säkert, MEN grymt härlig dag! hallidooooo!

ciao> bergmmmmaaaaan

Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag att blomma.

Hahahahahah spring runt och sprid falska rykten. Misstolka det jag skriver och sprid mer rykten. Tyck va du vill om mig. Trodde jag kände dig, trodde du kände mig. Upptäckte nyss att vi är väldigt olika. Det gör ont. Det gör grymt ont. But life is a bitch. Play or get played.
Hur illa du än gör mig så kommer jag aldrig sluta älska dig, det går inte, det finns inte att jag skulle sluta älska dig. MEN, denna gången sårade du mig mer än någonsin. Du gjorde ett jack i mitt hjärta, fortsätter du såhär kommer de att spricka tills de försvinner. Kan du leka hjärtlös, kan nog jag det också ska du se!
Trodde bättre om dig, fel av mig..
____________
Underbar dag fan. Var först i stan med Jakob, Jim och Robin. Sen dejtade jag med Ada. Med oss var Adas syster och Michelle. Ada bjöd mig på Tai Pak, galen tjej. Jag tyckte det var grymt dyrt men. Jag tackar enormt mycket för en trevlig dejt bruden! Älskar att bara sitta å låta tankarna rensas i ditt sällskap. Du är bra du tjejen, tycker om dig ;*


Nu ska jag fortsätta kolla på Bröstsim och Gubbsjuka, sen blire söva.

over and out > bergmaaan

She's not a girl, not yet a woman.

AHAHAHHA.
Tyskan flödar in i mitt huvud, och jag känner mig som en bättre människa.
okej nu ljög jag. har suttit med mina hörlurar hela lektionen. Men aja! Har jävligt mycket att göra i skolan men inte ork till något.
NO-prov på fredag, Tyska uppsats, Engelska uppsats, Matte läxa. och så har vi ju även tre nationellaprov nästa vecka.
De e bara att tacka och ta emot. Hahah, herregud vilken dag. Drar in till stan och träffar Ada. De gillas! :)

Ne nu ska jag återgå till att glo på min tyska planering och låtsas att jag gör något vettigt.

ciao > bergmaaan

tjitjenare!

Hej!
Finns det inte nån som kan som en riktig man dricka öl och åka hoj. Var finns det grabbar som tuggar taggtråd och spottar snus? Finns det inte nån som kan som en riktig man, dra från snuten mest på skoj?

call me!

’cause it’s Satur-Saturday Everybody wants to play!

Partylistan är på och nu jävlar ska de festas! Med min älskade Jessika som jag inte sett sen INNAN jul! ;o Taggar sönder till dunkande musik och hoppas på en trevlig kväll!
"SKÅL, SKÅL ALKOHOL SÅNT SOM BARA TJEJER TÅL!"



Ne nu ska jag fixa det sista sen jävlar smäller det ! :D

ciao > bergmaaan

Somehow, Someday you will love me too, One day will be the day when all my dreams come true.

okej, det är hemskt när man ligger i sängen en FREDAGS kväll som man längtat efter som fan och lyssnar på forever alone musik och funderar på att söva. Fuck my life atm!
Ne jag vette fan va jag ska göra. Ska nog ta å tända lite ljus och meditera lite, för de låter ju kul på en sån här fredags kväll. Varför inte lyxa teet med lite läxor?!
ne ska bara avlida lite, vänligen vänta.

ciao>bergmaaan

The living dead, forever young.



Höhöhö, den andra bilden är sten töff, verkligen när man ser ett lik liggandes på gölvet :)
haha, okej, jag ska egentligen plugga men istället ligger jag och lyssnar på joan jett och aa, som ni märker,bloggar.
Dagen har tillbringats med mehren, även varit med mimmi och sara, mycket trevligt!  när jag tittar på klockan så förstår jag inte hur jag kan vara uppe nu och fortfarande vara pigg?! Jag söv ju bara två timmar inatt ;) men är man viking så är man :D
Imorgon hoppas jag på att få vara med Alicia, annars dör jag, väldigt hårt. ne men, vi får la se!
Ne nu ska jag tvätta bort sminket, sen får jag ta å kika på engelskan.

ciao > bergmaaan

everybodys looking for love.

Sov hos Angelica inatt, det var helt underbart! Eller sov och sov, vi bestämde oss att dygna eftersom jag hade Manic Panic toning i och ju längre de sitter ju längre blir det. Hade i det i fem timmar, sedan kikade vi på Paranormal Activity 3. Sen var klockan fem, och båda var trötta, så vi bestämde oss för en "powernap". Sten hårda brudar!
Dålig cambild men den får duga så länge!

-Äntligen , mitt hår är rött!

Fick just reda på varför jag är som jag är, det har jag tydligen min syster att tacka för. Tack Mimmi! ;)

ciao > bergmaaan

Rock me baby, rock me all night long.

Äckliga kärleksfilmer, kom nyss på att jag INTE kan kolla på chicksflicks och såna där "tjej"-filmer, blir arg. Vill bara nita någon nu. Så jävla overkligt ? Hallå, VÄLKOMMEN TILL 2012! ååh. Äckliga filmer. Ne, jag ska fan hålla mig till mina skräckfilmer, dem sviker mig aldrig! ;)

Tränade förut som jag sa, det var skönt, kör på torsdag igen med Mehrén. Känns bra att man har kommit igång med något, även fast motion är överskattat (a)

-grymt vackert hår! "GILLA"
Ne nu ska jag lägga mig i sängen igen å försöka söva :)

ciao > bergmaaan

Rescue me, do something please. Before the fear takes over me..

Tralala, tjohohoho.
Förstår inte varför jag skrev dedär, men det finns säkert en bra anledning! ;) Var i stan med min älskade Angelica förut, vi gick först och köpte hårfärg, och sedan gick vi till Pim's och tog varsin Kaffe Dumle och tjöta. Det var lika trevligt som alltid! Sen drog jag hem och nu är jag barnvakt åt min lillebror, han sitter och gör matte läxan, lite duktigt av han allt! Ska snart ner till vårat lilla gym och köra lite träning tänkte jag. Har precis gjort gymnasiumvalen oxå. Hoppas det blir bra!
1. Restaurang och livsmedel - Kavelbro
2. Restaurang och livsmedel - Töreboda
3. Fordon-transport - Kavelbro
4. Barn och fritid - Kavelbro
5. Bygg och anläggning-Måleri - Kavelbro.
Hallido!


ciao > bergmaan

dag 24 - något som kan förstöra din dag.

Väldigt myket kan förstöra min dag. Men mest patetiska fjortisar som gapar och annat bös. Kaxiga fjortisar gillar jag inte heller.
________________
Har en chill svenska lektion, har min Mehrén brevid mig och lurarna sitter i med dundrande Adept å Slipknot. Efter denna lektionen har jag endast en kvar. Sen drar jag in till stan med Angel, vi ska fika och kolla efter ny färg till mig. Ska färga rött hår en ggn till minst innan jag blir svart hörig :)

Saknar Alicia alla redan, träffade henne i Fredags, men vill bara ha henne vid min sida hela tiden, det skulle kännas bra, tryggt osv.. Älskar den tjejen av hela mitt hjärta! 

- Coolingen Bergman drog på sig kepsen idag, mest av lathet.
Ne nu ska jag återgå till "arbetet", de kommer jag inte göra men det lät ju bra iaf!

ciao > bergmaan

in my dreams i am yours and you're mine.

VILKEN HÄRLIG DAG!
Mehrén kom hit, vi satt och tjöta lite osv.. Sen gick vi ut och gick en timmes lång promenad någonstans utanför väring. Sen gick vi till Victor och Ida å hälsade på lilla Monia, grymt söt unge om jag får säga de själv!
Sen gick vi hem till mig och gick ner till gymmet, gjorde en lugn start på gymmandet med 12 min löpband, 10 min crosstrainer och 100 situps.
Jag belönade mig själv efter träningen med att göra eget citron vatten, gjorde även sallad och tog en knäckemacka till. Haha känner mig grym idag! Nu är det bara å hinna med att fortsätta med detta minst 3 ggr i veckan så blire kanon! :)

Nu ska jag äta upp min sallad å kika på Tina Turner - Whats love got to do with it. Riktigt bra film btw. Min älskade Mehrén söver här ock! de e PARTY!


-SAKNAR MITT SVARTA HÅR MER ÄN NÅGONSIN! De blir förmodligen svart i Mars.

kyss mig i räva > bergmaaan

dag 22 – favorit film atm

öööh oj, jag som inte kollat på film på as länge ;o Men jag älskar filmer med mycket blod o spänning, de e bra skit! Så himla roliga! Hahah. MEN jag älskar även Disneyfilmer, så favorit Disney - Prinsessan och grodan, favorit skräck - SAW filmerna är ganska goa. Så ser det ut atm! :)
_____________
Ligger i mitt nystädade rum och lyssnar på musik medans jag väntar på min älskade Mehrén, vi ska ner till gymmet i några timmar. De blir nog nice!!
"Beach 2012!" HAHAH aldrig i helvete.
Jag är redan biff (h) Min navelpiercing är på väg ur, det gör mig himla ledsen, jag tycker om den, massa mycket....

Saknar dem gamla goa tiderna!

Hört att Victor och Ida fick en liten Monia för några dagar sen, är himla lycklig för deras skull och ska allt dit och hälsa på någon gång snart! Grattis till er!

ciao > bergmaaan

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

ÄNTLIGEN KLAR MED STÄDNINGEN! Hahaha fyfan va hemskt, usch.
FÖRE (a)


EFTER

HALLIDO GO JUL! Nu ska jag äta, duscha sen drar jag till Sara klara :)
kyss på't

ciao > bergmaan

dag 21 – den som förstår dig mest

aa, har haft lite fullt upp de senaste, men aja.
__
Den som förstår mig mest, det är svårt att säga, för alla mina närmsta vänner förstår olika saker. Men a, dem som förstår mig mest är mina närmsta vänner.
_________
Gårdagen, hur ska man förklara, Fantastisk? Grym? Rolig så länge den vara? Slutade skolan tjugo över två, drog in till stan med Emy & Ling. Sen hem och hoppade in i duschen och gjorde iordning mig. Sen åt jag Tacos med familjen och myste lite. Sen kom Johannes, Amanda och Alicia och hämtade mig så drog vi till Mariestad där Finnen hade fest. Det var faktiskt kul, även fast det blev lite slagsmål framåt slutet och folk spillde överallt. Men jag hade en trevlig kväll som jag verkligen tackar för. Idag blir det städning, sen Sara. Så vi får se vad som händer!! :)


-Jag är inte bakfull, blir aldrig bakfull. Men det var gårdagens goding för mig o Alicia!
Alicia Hanna Lovisa Karlsson, jag älskar dig!

ciao > bergmaan


Mehren, min underbara vän.

filmen - "Wienarna gillar bakelser"
Emy - Johanna oxå! hahahha
Jag - Det va inte jag som stod och dregglade vid glass frysdisken!
Emy - Höhöh, det skulle jag kunnat göra!
Jag - öhm, du gjorde det?
Emy - juste...... jag kanske ville ha tårta?...... ne nu glömmer vi det....
HAHAH så himla söt!


Jag älskar dig tjejen, du är så himla underbar!!! Grin-Olle, Köttar-Bengt!
ÄLSKLING!

ciao >bergmaan

dag 18 – något som får dig att le

kom på att jag glömde den där frågan igår. Tar två idag, Har ju bara lektion (a)
haha

dag 17 – hur var du när du var mindre?
Jag säger såhär, fram till ungefär sex år var jag mammas lilla ängel, seriöst. Följde efter mamma överallt. Sen när jag började skolan, började jag bli kaxig som satan i skolan, kommer ihåg att jag sprang runt och sparkade såna som gick i 6an. Inte alla som går i barnskolan som vågar det. Hade jag sett mig själv vid åtta års åldern nu, hade jag lätt nitat mig.
Jag strävade hela tiden för att bli cool, verka äldre osv. När jag kollar tillbaks på min barndom nu, ångrar jag det. När jag var ungefär ÅTTA år satt jag inne på kamrat och kollade efter snygga killar. Normalt? HEH skulle inte tro det. När jag var elva tog jag mitt första cigarettebloss, för de va ju coolt? Klart Coolingen Johanna ska göra det då? Så patetisk.. Vid tolv gick jag på min första fest, i sällskap av min syster deklart! när jag var tretton började jag smyga ut och festa på egen hand. Jag var med andra ord, helt galen. Jag har hela tiden haft en dröm att bli äldre, och gissa vad? Det slår in! Haha.
______________
DAG 18...
Det som får mig le, mina underbara vänner, kan inte ha sura miner med dom, inte en längre tid iallafall ;) Dom får mig alltid att le i slutändan!
Dennis Larsson är även expert på att få mig le, även när jag är som argast! Det är kalas med den pöjken.

Nu ska vi kolla igenom Nationellaproven. OSCH!

ciao > bergmaan

take me back to paradise baby

Kollar igenom en jävla massa gamla bilder och filmer, fyfan va man saknar dom tiderna eller? Fasiken!




Mowhaah, orkar inte lägga upp mer bilder, ansträngande.

När jag kommer härifrån, tänkte jag mitt dumma fån, och trodde jag var stark. Men jag hamnade i en park och levde på att sälja.

Heje! är hemma från en dag med Angelica i stan. Vi gjorde inte speciellt mycket men tiden flög iväg iallafall. Älskar den tjejen! Sen när jag kom hem var det bara på med mjukiskläderna, koka kaffe och fram med alla SO grejer, Samhällskunskap kan ta mig i räva, så jävla hårt!

Nu ska jag plugga!

ciao > bergmaaan

dag 16 – barndoms minne du aldrig kommer glömma

De bästa barndoms minnerna jag har är lätt från Johannesviks camping. Helt underbart. Jag vill inte glömma någon utav dem. När jag och Elin alltid badade vid klipporna och åååh, vill va liten igen.
__________________
Jag och Emy kom just fram till att jag har någon bokstavsblandning, Hon har tydligen suttit och pratat med mig och jag har svarat. Sen säger hon
- Jag får inget?
jag - ehm va?
hon - jag frågade om du kunde skicka låten och du sa att du skulle göra det?
jag- sa jag? öhm....
Haha, ja så kan de gå, precis som jag sover.

Har svenska, ska egentligen skriva en skräckhistoria, men de kan man göra hemma någon annan dag. Idag ska jag till stan och träffa Angel , hon är allt saknad hon. Ska nog försöka få träffa Jessika o Pauline lite oxå. Hade varit nice. Nu kollar min lärare på mig, nu kommer hon hit. Nu måste jag dra.


- Dennis Larsson, haha han lyser upp min dag! Puss på dig.

ciao > bergmaaan

Samhällsekonomi, nej tack!!

Efter att ha pluggat i mer än tre timmar så är man väldigt hjärnlös alltså. Allt som snurrar runt är Samhälls ekonomi.
I lördags tillbringade jag flera timmar för att installera Sims 2, och nu måste jag avinstallera dem för det blev ngt fel, dem la sig på två olika hårddiskar. OSCH!
Har ett kvar att avinstallera innan jag installerar dem igen! Haha känns som det va tusen år sen jag spelade sims, så nu jävlar! Mowahahahh, ne jag lovar att fortfarande FÖRSÖKA ha ett liv.



ciao > bergmaan

dag 15 – någon saknad person

Den jag saknar just nu är Pauline Dahl. Inte sett henne på över en månad. Inte kul. Jessika Karlsson som varit i Indien är också saknad.

__________________
- Även om jag kanske sitter på kåken idag, får ni hålla med om att, det var inte dit jag ville.

Festen i fredags blev kalas! Så jävla härliga raggare!
Igår låg jag i soffan hela jävla dagen xd Eller vid halv tolv drog jag ut till Coffe, Markus o Amanda. Var så jävla trött så de fanns inte alltså! OSCH.
Idag, ehm jag vaknade vid halv två, sen har jag suttit nere och stört mig på det jävla zoo´t min lillebror tror vi driver. Irriterande sju åringar som äter oss ur huset. OSCH!
Ska åka till Paulina och plugga vid fem, blir nog att vara där hela jävla kvällen xd Inlämning o prov, finfina grejer. ne usch...
Men nu ska jag ner och kolla på brudtärneklänningar med mamma! Fan, tjockis ungarna är ju där nere..... aja, bit ihop bah!

ciao > bergmaaan

They don't even know you, all they see is scars.

Är med Alicia! As kalas! Blir husvagnsfest snart, haha tycker det låter förjävla roligt alltså, En husvagn i ett garage, de är la allt lite party?
Fick reda på en ganska humoristisk grej förut, att människor kan sjunka så sjukt lågt är ju fan otroligt! Haha dör lite grann när nör jag tänker på dig faktiskt!
"Alla känner alla, alla snackar skit om alla, det man inte vet om sig själv vet alla andra, VÄLKOMMEN TILL SKÖVDE!"
Men nu ska vi inte sitta och deppa pga det, nu har jag alicia vid min sida och hoppas på en riktigt trevlig kväll! Älskar min brud extremt mycket! :D
Livet är allt bra iaf! Meeeene, nu ska jag ta och socialisera mig med min lilla brud !

- En gammal goding! Tror den togs 2009 eller något ;) Tiden går så! Kyss på na!

ciaooo> bergmaaan

dag 12 – din dag

nemen åhå, min dag, vakna, gå till bussen i spöregn, skola, sedan in till stan med tilda å emy, sedan på bussen för att åka till väring. Dra till fritidsgårn i typ tio minuter, och sedan åka hem. Sen va jag med Virre ett tag, och sedan Sara. Kanoners.
___________________
Kortfattat och bra!
Imorgon blir det Alicia en stund, sen vette fan vad som händer, men aja! orkar inte skriva mer.

ciao > bergmaan

dag 11 – när man säger snyggingen, vem tänker du på då?

haaha, Kat Von D. Hon är snygg! Haha, (kollar LA ink, okay?)
_____________
Bajs dag, trött å eländigt. Var hos farmor med mimmi å pappa förut. Åt Taco o skit. Fick även julklappar, ajjemän segt! Fick 1000 spänn av pappa som jag kommer lägga på höööööör, värt? JORÅ!
Btw, är redan skoltrött, skola, avlid. TACK.

- lillebror, bli inte som jag när du blir stor.

oooh juste! Industrial piercing är antagligen på G ock! Hallido!


ciao > bergmaaan

dag 10 – någon du litar på

dem jag litar på, asså jag litar på olika folk för olika saker, vill ju inte gå ut med namn här för att då glömmer jag fölk eller så tar jag inte med fölk för jag inte litar på dem helt å då blire hallido go jul! Så jag säger så här, det finns fyra människor jag kan prata med å litar på till 100. Men en person litar jag till 110 procent på. Och hon betyder allt å lite té ska ni veta!
________________
På tal om hallido go jul så kom jag på att jag ska fira jul imorgon? fuckat? AJJEMÄN!? Familjen Bergman? AJJEMÄN.

- Väldigt mörkt hår,

- Slingat håret så lite ljusare.

- Bara låtit skiten va i flera månader.

- Red Head. Som jag har längtat! Åkej då jag färgade rött innan nyår, så är seg på att langa bild, men färgade om det igår och då fick de en bättre röd färg tycker jag! (haha ja, jag har redigerat bilden ljusare så de röda syns lite bättre! ;) Men de är bara för jag är mongo? mkay? - fuck u Mehrén..)
Men självklart, nu när man har rött, saknar man svart :) Men svart blire t sommaren :) så kyss på't!
Ne nu ska jag fortsätta kolla på Jag saknar dig, sen ska jag söva, har varit vaken i nästan 24 timmar, fast jag var överdrivet pigg idag i skolan. Fram tills SO:n. OSCH.

Ne nu måste jag fan försöka söva.
ciao > bergmaaan

She hates her life, she's done with it.



Kom på att jag har glömt att langa Martin o Connys låt, även jag är med och körar lite då och då ;)
Dem är riktigt duktiga om jag får säga det själv!
Cover: Neil Young
Musik: Conny Borg
Sång: Martin Andersson
Kör: Johanna Bergman/Conny Borg
Mastrad: Robin Hansen

ciao > bergmaan

Var hon vackrare än mig? Ja de finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig.

FÖRSTA SKOLDAGEN! FÖRSTA LEKTIONEN!
JAG HAR INTE SÖVIT INATT OCH ÄR ALLMÄNT JOBBIG!
knuffade ner Mehrén i snön förut, de va kul. De gillar jag. Men om jag kommer bli ner knuffad i snön kommer jag bli ledsen i ögat. Så får fortsätta vara allmänt stark o biff. Hahahhaha Jag har NO, pratar om svett? MUMS!
Ne nu ska jag anteckna lite trorjah :D


-OSERIÖS BILD PÅ EN TRÖTT TJEJ! FJÅRRE! MOWAHAHAHAH
har saras halsduk på mig, den e mysig, de gillar jag,

mehren från ingenstans - jag har jätte torr hud, bara så du vet?!

ÅKEJ! älskar dig tjejen, saknat dig !

ciao > bergmaaan

dag 09 – vad du hade på dig idag



skolan har inte börjat så även idag har jag slappkläder, En svart fd kjol från Gina å mina underbara mjukisbyxor, livet kan vara gött ibland alltså!
Vaknade halv nio och har kollat på LA ink sen dess, värsta drogen ju! Nu ska jag till Sara och chilla sönder o färga håret :) Kanoners!
HEY HO, LET'S GO!

- help me to turn the tide.

Ooh en sak till, saknar inte skolan, saknar inte klassen, tragiskt va? Finns la några få jag saknar, men aja!

ciao > bergmaan

dag 08 – en dröm som gått i upplevelse

hört att ngn är duktig på att blogga, men igår hann jag verkligen inte, fullt upp från början till slut!
_______
Jag hoppar dag 7 och går direkt på dag 8. Oj, det jag kommer på nu direkt är Jim Asplind, när han började väringsskola i min klass, så blev jag störtkär du vet, ehm hur gammal kan jag ha varit? 7 år? Aja, så drömde jag om hela tiden att vi skulle bli tillsammans och blahöblahö, och sen när jag va typ 9/10? år så blev vi tillsammans. Haha mycket seriöst förhållande, första kyss å grejer.. Herregud... Aja!
__________
Snart börjar skolan. Tjoho? Ligger i sängen och kollar LA ink just nu, ska snart duscha och sen blire söööööva! Klockan är redan elva... Fan måste vända tillbaka dygnet!

ciao > bergmaan

I ran away today, ran from the noise, ran away.

Klockan är över fyra på morgonen och jag kan verkligen inte sova! Allt för mycket i tankarna. Att man kan bli så frustrerad över att få ETT sms av ngn som man inte skrivit med på månader. Ja trodde de va över. Jag rent ut sagt hoppades nästan på att de va över. Så mycket skit människan drar med sig. Usch.
Aja, kollar det bästa programmet någonsin, LA ink deklart! Sen första gången jag såg Kat Von D har hon varit min största idol. SÅ JÄVLA COOL! Och hittar du en snyggare brud så vänligen hör av dig till mig! Såna människor som hon borde de finnas mer utav! Kaaaaanoners! :D
- fan va sugen jag blev på ananas nu ^o) Ska nog fan springa ner å öppna en burk. Haha (a)



- “I am a canvas of my experiences, my story is etched in lines and shading, and you can read it on my arms, my legs, my shoulders, and my stomach. ”
Kat Von D


ciao > bergmaan

dag 06 – Vad/vem tänker du på just nu?

Ehm , rätt jävla fullt upp igår så hann inte skriva dag fem, så tar både fem å sex idag.

dag 05 - fem sanningar om DIG
1. Jag är väldigt osäker på mig själv, och har knappt något självförtroende.
2. Jag tycker de e obehagligt att byta om i mitt rum för jag tror att de e folk utanför och glor, även fast jag bor på andra våningen o utanför mitt fönster är de åker.
3. Jag är LIVRÄDD för clowner,
4. De äckligaste efter clowner är fötter!
5. Inget får mig så glad som mina vänner.

DAGENS
Just nu tänker jag på vad fan jag ska göra idag, och funderar på va Jimmy gör!
_____
Va hos tilda ons-fre. kanon dag igår m Tom å Linus, en jävla massa skratt. tackartackar!

Ne nu ska jag dra iväg ett sms t Jimmy :)


ciao > bergmaaan

dag 04 – din syn på kärlek

EHEHE, syn på kärlek, de e fortfarande "kärlek? vad är det? Jo kärlek är bara massa kemiska grejer som gör att man blir kåt å konstigt. Men lyckligtvis går de över ganska fort!" Ne usch, kärlek är inte min grej, tack å hej singeltjej! (Ja dedär va ganska kasst.)
________________
Är hos min älskade Tilda. Sover här, orkar inte skriva mer, vi ska ut nu.
ABOW!
- seriöst.

ciao > bergmaan

dag 03 – din största fasa

Min lista på rädslor är stora, men min allra största fasa är att bli ensam kvar i en värld full av mörker. EMOTJEJ TACK O HEJ! men så kan de va!
______________________
Blev fan ingen Tilda. Men imorgon DÅ JÄVLAR!!!! Saknar min tjej, massa mycket!
Igår natt/ imorse var as kalas!! Sara tog en powernap typ vid halv två till två? Sedan när jag väcker henne klockan två så är de typ första ho säger:
- SKA VI GÅ NER Å LAGA MAT?! :D
Haha så vid två gick vi ner å fixa ugnsbakadpotatis, stekt kyckling o vitlökssås. Helt jävla underbart GÖTT!!!
Vi va klara med allt vid halv fem. O jag somnade sedan vid fem. Mycket skratt o fan vilken underbar natt! Puss på'na!


-Älskar bilden, älskar bruden!

ciao >bergmaan

dag 02 - ett ögonblick fyllt av glädje

Ojjje, ehm eftersom jag måste välja ett och är med Sara just nu så är det den första gången vi va med varandra. Det började med att jag va med Neta och Sara va med Amanda. Sen blev de så att vi skulle vara alla fyra. Vi lekte kurragömma med fyrhjuling och cross. Jag ville hela tiden åka med Sara på crossen för tyckte det var mycket roligt plus att jag ville bli vän med henne för hon verkade vara en trevlig tjej! Efter flera timmar blev vi ganska bra vänner och hade väldigt mycket att snacka om! Sen blev de bara att vi umgicks jätte mycket och nu sitter vi här! UNDERBART! ångrar de inte faktiskt, så många minnen vi har.. ;*
_________________________
Idag har jag varit med Mehren, helt underbart! har saknat den tjejen väldigt mycket!
Just nu sitter jag i Saras säng och känner mig väldigt osocial! Imorgon blire Tilda för hela slaten för jag saknar min Ling! Ne nu får de räcka!

CIAO > bergmaan

dag 01 - den första tanken som kommer upp när du tänker på året 2011

Min första tanke, ehm Sommar, glädje,lycka,svek, ehm, jag tänker faktiskt mest på Hamnfestivalen och Rix FM festivalen med Pauline, och sedan matfestivalen. Bra skit , de blir man glad av ! Det finns jätte många minnen, men de va dem som kom upp!
___________
Langar lite bilder från nyår, fler kommer upp när jag orkar ;) (Bilderna är från förfesten)





ciao > bergmaaan

Nytt år, nya tag, bättre resultat.

1 Januari 2012, de e inte dåligt de. Nyår blev ju inte de jag hoppats på, men aja, ska inte klaga.
Orkar inte berätta så mycket om vad som hände men vi kan säga såhär, tårarna rann vid tovslaget. HAHAH, patetiskt. Nu när det ä nytt år tänkte jag göra en sån där dag kalender,

dag 01 - den första tanken som kommer upp när du tänker på året 2011.
dag 02 - ett ögonblick fyllt av glädje
dag 03 – din största fasa
dag 04 – din syn på kärlek
dag 05 - fem sanningar om DIG
dag 06 – Vad/vem tänker du på just nu?
dag 07 – din mysigaste kyss
dag 08 – en dröm som gått i upplevelse
dag 09 – vad du hade på dig idag
dag 10 – någon du litar på
dag 11 – när man säger snyggingen, vem tänker du på då?
dag 12 – din dag
dag 13 – det bästa med hela 2011
dag 14 - vad du förväntar dig av 2012
dag 15 – någon saknad person
dag 16 – barndoms minne du aldrig kommer glömma
dag 17 – hur var du när du var mindre?
dag 18 – något som får dig att le
dag 19 – något som får dig arg
dag 20 – någon du tror du kommer vara vid din sida om 10 år
dag 21 – den som förstår dig mest
dag 22 – favorit film atm
dag 23 – En perfekt fredag kväll för dig
dag 24 - något som kan förstöra din dag.
dag 25 – din favorit låt atm
dag 26 – det du har i din jacka
dag 27 – månadens babe?
dag 28 – ditt konstigaste strul
dag 29 - den finaste stunden du upplevt
dag 30 – någon du ser upp till
dag 31 – förhoppningar&löften inför 2012

så ser den ut, ska gå till sara ikv och hämta min kamera så blire massvis med bilder oxå!
börjar med kalendern ikväll oxå.

ciao >bergmaan


RSS 2.0