take me back to paradise baby

Hej! Just nu sitter jag i sängen och kollar på OTH, kanonkul! Idag blev det stan med min bästaste Tilda. Fixade naglarna och grejer, tjoho ! Sen hem till sara och chilla sönder. Haha förövrig är jag allmänt trött och ganska pissed off. Pontus skrev på min facebook att  jag va "leb" ,som han kalla det, igår. Och imorse fick jag ett sms av min far. Då är det några skvaller kärringar som springer runt och säger att jag är lesbisk och är förlovad med en tjej! Varför måste alla lägga sig i mitt liv >.< Sköt ert eget -.-' Måste väl klargöra detta nu oxå, JAG ÄR INTE LESBISK!
Nu ska jag göra mig iordning för sängen , är sjukt trött. Imorgon ska jag till tandläkarn btw ;o OSCH! räls och grejer. TJOHO!


-nemen tetta, häftigt.
Bye

Disneyklassiker för hela slanten!

Matfestivalen... ja va ska man säga, har ju haft roligare, men de blir ju så roligt som man gör det till!
Fredag: Vakna upp hos Jonna, drog moppe till skolan, hade en jävligt soft skoldag, moppe hem, fixa sig, buss till stan och drog hem till Pauline. Gick och checkade matfestivalen, drog på förfest hos Alicia med härligt folk! Gick ner till matfestivalen. Gick hem till Pauline och somnade på två röda ! Haha de va min första dag!
Lördag: Vakna hos Pauline, fixa sig lite smått och dra mot Alicia och göra sig iordning, dra på förfest i Väring hos Alexander, tillbaka till stan, möta Martin, gick runt och ströga, träffa massa härligt folk, t.ex Ada och Angel. Gick en sväng satte oss, sen åkte jag hemåt.
TJOHO! haha ne ganska segt, men folket är underbart!
Söndag:Åka bil med Jimmy,Alex,Egget,Philip,Alicia och Natalie. Hem till mig och kika Disney med Alicia, sen drog hon hem så nu sitter jag ensam och kollar på Snövit och de sju dvärgarna! Känner mig allmänt tuff (h)

Tänkte langa lite bilder sen i fredags, tog inte många men enjoy,


Helt galet ;) Nu ska jag forsätta titta en liten stund, sen måste jag sova!
Ciao > johannnaaaa

Hälsa till satan vi hörs!

haha , kanske borde bli lite bättre på att uppdatera, mtp på att fölket klagar ;)

SKOLAN RULLAR PÅ ! Och helvete va segt, schemat är ju inte allt för toppen , men har fått en underbar lärare i svenska, och har kvar min underbara tyska lärare PLUS har min älskade Sofia Ivarsson i matglädje.
Idag efter en grymt seg skoldag drog jag till stan där Angel stod och väntade på mig (a) Sen kom Sara, och då gick vi runt lite på stan sen gick vi och tog en fika på Pims, sen åkte vi till Elins där jag kollade på en ny skinnjacka, väldigt snygg faktiskt ;o Sen tillbaka till stan och chilla runt där. En toppen dag faktiskt, Angel är rätt älskad förövrigt ;) Och imorgon blire stan med henne igen :) Så ska de va ! I helgen är det matfestivalen!! Haha äntligen får jag gå på'n ! va inte där förra eller förrförra året xd Haha, Fredagen ska iaf tillbringas med Pauline :) As kalas ! Ne nu ska jag fortsätta dunka min enorma hatmusik! Lite konstigt att jag bara tänker på en person när jag hör dem (a) osch,



ciao > johannnaaaa


Rockin little angel

heje ! just nu sitter ja  och målar naglarna och väntar på Pauline älskling Dahl ! :)) VA ROLIGT VI SKA HÁ !
Men hon kommer nog när som helst och då ska vi dra strög till tidan och sola, sen får vi väl se vad som händer :) IMORGON ÄR SOMMARLOVET SLUT OCH SKOLAN BÖRJAR!!! fatta sjukt?!? Det har gått så jävla redigt fort alltså!


-dagens klädsel, Funkar i krig.

Ne nu ska jag fortsätta lyssna på min raggarmusik och måla andra handen :)


Pöss ! > johannaaá

When you see my face hope it gives you hell.

hello,
Sara är en bajs som fått mig fastna i One Tree hill. Damn her ! Så nu ligger jag och plöjer de som fan.
Idag har jag kollat One Tree Hill och jobbat -.- Plocka gräs på en grusplan, kan de bli roligare? Menmen, behöver pengarna ! Sommarlovet är strax över, så tänkte slänga upp lite bilder, har inte tagit så många denna sommaren,



De va lite smått och gott från sommaren 2011, nu är klockan fem över halv fem och jag ska fortsätta kolla OTH.

Ciao > johannaaa <3


Vilda västern är ej som FÖRUT!

FAN VILKEN HELG! :D Så jävla härligt!
Fredag - Fest hos Sara!
Lördag - Fest hos Marie! Haha så jävla klockrent, vi åkte lastmaskin dit, två i hytten, en på taket och typ 8 st i skopan! Haha.
Söndag - Vara med Sara och Alexander. Fett härligt.

Nu ska jag städa övervåningen sen ska jag till Sara och kolla One Tree Hill. Sen kommer AliciaBejb och joinar. Så här ska det va ! Men snart börjar skolan ;oo Fast de är ganska lugnt än så länge. Kommer väl fatta det tråkiga med skolan när proven börjar och man fattar att inte 95 orna är kvar..
Nu ska jag langa Äggets "sitta på taket på lastmasiknen till fest" låt. Fast han sjöng endast : DÅ SA DEN TAPPRE SISTE MOHIKANEN! sen gick det en stund sen kom det igen ! hahah klockrent !

Nu ska jag börja städa!
Ciao > johannaaa <3

Do u have CREW!?!?!?!?

HALMSTAD MED ÄLSKADE PAULINE ! Helvete va kul vi haft ! Helt sjukt har det varit! ;)
*Loreen
*Vincent
*Ulrik Munther
*Erik Segerstedt
*Erik Amarillo
*Jay Smith
*Eric Saade -.-
*September
*Swingfly
*Timbuktu
September och Swingfly va lätt dem bästa. Men sjuka saker har hänt!
- Haha tusen pers frågade om vi ville med på efterfest
- Någon kille försökte välta Paulines Baja Maja
- Vi blev utslängde från några baja major för vi inte hade "Crew"
- Fick hela räva full av brännnäslor
- Pauline skrämde skiten ur några småfjortisar och blev berömd av folk som stod och sålde saker.
- Blev småtjaffs med fjortisar som stod och kollade på September för vi råka komma emot dom ;)

A och massor mer, herregud !
just nu sitter vi i soffan och tittar på Paris Hilton's my new BFF ;) haha, vi har inget liv (a) Men vi måste ju vila upp oss till ikv ! :)
Och imorgon blire hemfärd...

Men tänkte langa en härlig låt sen ska vi till Maxi och köpa Vattenmelon.

Ciao > johannaaaaaa

RSS 2.0