- Dreaming about being an actress, is more exciting then being one.

Hajhaj, var hos min älskade Alicia förut, kanon kul som alltid! Sen kom Veronica och pluggade lite matte med mig.
Just nu sitter jag och kollar på en dokumentär om Marilyn Monroe, väldigt bra faktiskt! Men lite hemsk faktiskt? Anyway, inväntar Big Brother osv..
ÖHH! CONNY HAR FIXAT MIN SKOLDATOR OCH ALLA DOKUMENT ÄR TILLBAKA! Let me hear a "WooT WooT!?"

Höhö, imorgon ska jag in till stan och träffa Emme, satan va jag saknat den tjejen!




Njae, nu får de räcka!

ciao > bergmaan


Allting kommer bli bra tillslut

Igår hade man världens vår-känslor och idag snöade det, höhö toppen!
Har varit seg å grinig idag, inte kul.
imorgon vette fan vad som händer, menmen!


Kollade igenom en massa bilder nyss, hittade massvis med härliga bilder från härliga minnen.
Ge mig sommar sol och kraft,

ciao > bergman

Nu har jag fått nog av dig, du får aldrig mig att må bra.

Min helg, ojojoj säger jag..
fredag - skolan rullade på spräng fint, åkte hem och softade gick till negern där han hade annat fölk och ja, sen blev allt bajs och jag fick värsta ångesten, ringer Alicia som får panik och vi börjar leta skjuts till mig så jag skulle kunna komma till henne som var på fest i timmersdala. Efter några timmar ställer älskade Jimmy och Egget upp. Underbara pöjkar! Kom till tdala och möttes utav en dunder glad alicia och en party natalie. Som gjorde min kväll så jävla mycket bättre, de va underbart, Lycka stavas fan i mej - A L I C I A, tro mig jag vet.
lördag - det var som vanligt jävligt segt att komma upp ur sängen, men när jag lyckades med det så kom Virre och så tjötade jag lite med henne, sen åkte jag till min favorit Jonna Friborg, älskade barndoms vän. Hade det jävligt trevligt! Helt underbart, som vanligt ;) först kom Johanna och Ida så tjötade vi med dom, och sen kom Amanda och Johannes och hämtade oss så drog vi till Adam. Höhö vi kom la dit vid halv tölv eller ngt xd rätt sent oså. Fick en fet jävla grogg över mig tack vare Johannes. Den var riktigt skön, Kapten Morgan och Cola i ögonen älskar väl alla? haha ;) galet, galet... aja.
Idag har jag sovit sen typ ett, då jag kom hem från Jonna. Mått risigt idag alltså.


Bilder från resa te göteborg i torsdags!







jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag

bara jag och endast jag - bergmaan

Forever mine, Forever yours, Forever ours.

Det typ enda jag gjort typ idag är att legat i sängen och funderat på vad som är fel på mig. Jag är trött HELA tiden, spelar ingen roll hur mycket jag sover. Jag finner inte lust till något. Jag känner att jag skulle kunna ligga hemma i min säng i minst en månad. Och bara söva. Alltså, jag kan inte förklara vad jag känner, men de e något som gör allt så jävla jobbigt men vet inte vad det är, eller jag kan iaf inte förklara det. Alltså är det normalt? Eh fan jag har nog en jävla redig bokstavs blandning.
Anyway, ska till skolan imorgon. Vi ska till göteborg och kolla på ngn musikal? Aja, ska kolla klart på filmen sen ska jag söva. Kommer nog få slåss med mig själv imorgon för att komma upp ur sängen men så kan de va!



> bergmaaan


vem bor i en ananas djupt i det blå?

Patetiska jävla själar, vänligen avlid.
Dagens samhälle, satan va töntiga fölk e, spyr på't!




hemma från skolan idag, mår inte bra med andra ord.
Skit ner er osv! :)
ciao > bergmaan

I don't believe in luck. I believe everything happens for a reason.

Vaknade i soffan nyss, ingen vaken i huset osv. Den e goo ;) Höhö, sovit hela dagen så att somna nu blir nog inte några problem ;)
Men nu ska jag ner å hämta kaffe, Ja jag blir trött av Kaffe! Sen ska jag starta en  film o hoppas på att stöpenskolan sprängs så jag aldrig mer behöver gå dit !



ciao> bergmaan


- Remember when I told you what girls want? Girls just want someone that wants it back. At least I do.




ciao > bergmaan



fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me..

Den HÄRLIGA känslan när skoldatorn crashar och allt mitt arbete i alla ämnen försvinner. Tack jävla bajsdator. Jag hatar dig SKIT mycket. höhö kass humor!
Men iaf, jag är arg, å trött å halvt vägrar att gå upp ur sängen. så kan de va. ALLT e borta. ALLA ämnen. bara att börja om. DAAAAAAAAAAAAAMP!

ciao - johanna

Death is a surprise party. Unless of course you're already dead on the inside.

Jag blir ledsen fruktansvärt ledsen när Dennis bajskorv inte svarar :) Kände att "bajs" var överdrivet moget och jag var tvungen att skriva det.
Har spenderat söndagkväll- måndagkväll med Virre och Puff. Jätte trevligt om jag får säga det själv. Kom typ nyss från isen. Dom tvingade mig åka skridskor. tjoho, hade inte åkt på några år men de gick fan as kalas! förutom att jag ramla typ tusen gånger, men de såg ju ingen! Till mitt försvar ramla puffen mycket mer än mig?!
Jag är rastlös alla redan. helvete. Va tråkigt det är att vara själv ;o Drar ner till gymmet och lägger mig sedan i ett bubbligt bubbelbad!

さようなら。 <- JAPANSKA! eller ngt, > bergmaaaan

Congratulations. You are still alive.

Sunday bloody sunday, sitter och väntar på att fara hemåt, men eftersom Conny hade svensexa igår så han är rätt söt idag du! :D Men nu är allt färdig packad och jag tror vi snart drar oss.




ciao > bergmaaan

When you are in hell, only the devil can help you out.



- galet snygg.

är grymt seg idag. blahöblahö. nu ska jag söva.

ciao > bergmaan

what doesn't kill you makes you stronger.

Första lektionen, för mig iaf höhöhö, var hos tandläkarN förut och bytte tråd o spände osv, det var intressant va?! Ville ni allt veta.  Har TRE lektioner kvar? hatar onsdagar, så jävla sega. OSCH! Idag vetjag inte vad som händer, blir KANSKE en kaffe m Kezzie, but who knows? ;)
Allmänt tjurig idag, har mina anledningar! Har vi tur så går la de över snart. Men lovar fasiken inget ;)
Gjorde inget annat än att sova igår men är helt jävla slut idag iaf...

ciao > bergmaaan

Is this life and is it for me?

Hallido, svenska atm. Ganska skön lektion om jag får säga det själv, alla är tysta förutom Kevin som VÄLDIGT diskret sitter och spelar något jävla ninja spel och kommenterar allt som händer. Ja, någon ska la göra det ock... Är extremt jävla trött idag på något vänster, vill bara hem och sova.
Har det första nationellaprovet idag, är inte nervös allt. Det är muntligt och snacka, de kan jag allt! Haha, nemen nu ska la jag försöka fortsätta med min berättelse i svenskan, ligger efter i allt annat så..


älskade lilla tilda <3 Saknar den kvällen vafan, minne för livet, de gillar jag :D

ciao > bergmaaan

I can only hope that this is a dream 'Cause nothing is really what it seems.

Dålig blogg uppdatering, men har inte haft ett jävla skit att skriva om. Har inte gjort så mycket i helgen,
Fredags var jag med Virre, riktigt underbart!
Lördags storstädade familjen huset, sen efter melodifestivalen gick jag till Linus, Bobbo och Robin! AS KALAS! :)

Imorgon är det skola, och är seriöst rädd för att gå till skolan imorgon. Kommer få världens utskällning utav min lärare. Är det normalt att få panik bara av tanken på att han står och skäller på mig. Aja, skit samma. Jag och Mehren drar till rektorn imorgon iaf. Om vi finner modet.
Älskar dig Mehrén.


Hittade en gammal bild på min Kezzie på GOOGLE? haha kändisbrud ;* Älskar dig Alicia, du är så pinsamt jävla underbar! Min älskade ögonsten, tack för att du finns ;*

ciao > bergmaaan

Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag.

Hemma från skolan.
Att man kan hata lärare så jävla hårt, de e ju otroligt. Hahah. Ne nu ska jag ner o käka frukost.



ciao > bergmaan

This is how you remind me of what I really am.

FRILUFTSDAG, tuuuh, vi satt fyra timmar i en bastu och tjöta ist ;) haha så värt, men ganska trevligt. Varmt så in i helvete blev de framåt slutet men ;) Sen drog jag hem, och la mig i sängen o kika film. Sen kom Virre.
Och nu ligger jag återigen i sängen efter att ha suttit och spelat in massa filmer när jag sjunger xd ganska roande att se på. Var nära att slänga upp en på bloggen, men ångra mig i sista sekund. Eftersom min fasa är att sjunga för massa folk. Osch.



ciao > bergmaan

RSS 2.0