tell your boyfriend, if he says he's got beef, That I'm a vegetarian, and I ain't fucking scared of him.

dag 29 - berätta om året 2010 - 2010 gick jävligt fort. Det känns som om det inte hänt ett skit, men det har hänt så jävla mycket. Man har fått nya vänner, och förlorat gamla... jag hoppas på att 2011 blir grymt mycket bättre och att sommaren kommer snart för fasiken vilka planer jag har för denna sommaren !

dag 30 - din favorit låt - Oj, just nu är det nog "How to save a life" med Boyce Avenue! så jävla fin! Så den spelas mest hos mig just nu (a)

dag 31 - dina framtidsplaner - Oj, det är svårt att planera framtiden nu, men jag hoppas att jag flyttar ifrån denna håla så snabbt som möjligt, skaffar ett grymt jobb och lever livet fullt ut! TJOHO VA KUL! ....kbry.... Men jag kan inte säga vad jag vill just nu, vet inte ens vem "jag" är än.
_______________

STORT TACK TILL ALICIA KARLSSON SOM VARIT EN SÅN ÄNGEL OCH MIXTRAT LITE MED MIN BLOGG !
kyss på dig kvinna ! :*

Dagen har spenderats med Neta, och så träffade jag Martin lite oxå ofc :) Asa NAJS! Imorgon har jag SOprov, och mår skit så vet inte ens om jag ska gå till skolan. Mitt huvud typ snurrar. haha, slog i huvudet i ett bord förut när jag skulle hämta papper på golvet ;$ Men nu ska jag fasiken göra mig iordning för sängen för har så sprängande ont i huvudet, PLUS har en bula :( synd om mig, fast ne.

Ciao ! > johannnaa ♥

People down here think i'm crazy, but i don't care.

Hej, jag som skulle göra denna kalender saken för att blogg mer.. jag ser att jag lyckades.. Men det har varit grymt mycket denna veckan!

dag 24 - berätta om de ämne som är tråkigast i skolan - Tråkigast... ehm, SO. Det är alltid så jävla segt! Och dom passen är så fruktansvärt långa oxå!

dag 25 - vad gör du på fritiden - På fritiden brukar jag vara med vännerna! (haha både kompis och vän låter ... mesigt? Och polare, låter ganska mesigt det med! Vi kör på vännerna!)

dag 26 - där du mår bäst
- Jag mår bäst i närheten av alla underbara människor som får mig att le.

dag 27 - hur skulle du vilja vara? - Oj, ehm, jag har inte bestämt mig för hur jag är längre ens, så kan tyvärr inte svara på de.

dag 28 - den finaste stunden i ditt liv - Oj,  har så många fina minnen så kan inte välja ett..
______________
så där jah,
hela veckan har jag varit i stan, riktigt najs asså! :)
Idag har jag varit med Martin, riktigt härligt! Och imorgon kommer mina tjejer hem till mig för tjejkväll! fyfasiken va kul vi ska ha ! Taggar sönder!!!!! :DDD

Men nu ska jag läsa igenom SOhäftet, för har prov på skiten på Tisdag, och har inte ens öppnat häftet än ;$$


Ciao ! > johannaa



Don't you worry cause I'm gonna have a real good time!

Heej,

dag 20 - något som får dig le - När någon gör bort sig! och vännerna såklart :)

dag 21 - något som får dig att gråta - oj, ehm, svek, idioter, och falsk vänskap! :)

dag 22 - dina rädslor - CLOWNER! och det största utav allt, förlora någon som står mig väldigt nära, en nära vän eller en familjemedlem.

dag 23 - något du saknar - sommaren, lyckan, och glädjen.

___

så det va dom jag inte orkat lägga in tidigare. Idag är jag allmänt sleten och trött. igår va det en fruktansvärt seg dag, vaknade först vid elva, sen vid fyra sen vid sex (a) så klockan sex på kvällen gick jag upp. Och då åt vi taco med familjen sen vid halv tio först så gick jag ut till Tommy och Markus. Och då blev det strög med dom till Timmersdala, sen Skövde och sen hem igen ;) Galet. Idag har jag ingen aning om vad som händer, ska nog bara sega idag. Orkar fan inget annat.



Vi har väl aldrig påstått att vi är normala? Men fasiken vilka minnen vi har !

Ciao > johannaa ღ

And I know, she's been a good friend of mine..

haha fan vilken härlig dag!

Åkte in till stan med Sara för att ta en kopp kaffe med Alicia och tjöta lite, Sen när vi va och väntade på bussen kom en random gubbe och gick fram och började prata med Bamse (Alicias hund) och oss!
Gubbe : Ni måste vara 18/19 år eller något va?
Sara : Jag är 16.
Gubbe: Nemen OJ! Jag har en dotter som är 37 nu , men det känns fortfarande som att hon är 15 år.
Vi: okej...
Gubbe: Såg ni min vackra mö jag lämna av på bussen!
Jag: haha jarå!
Gubbe: Ja, vi kan oxå vara förälskade vid den här åldern... hon är 75 år nu!
Jag : Okej,.. gulligt...
Gubbe: Ja det är det!

sen började han prata om hundar med Sara och Alicia. Han var skit närgången när han skulle säga något med! haha.
Sen kom våran buss, och då började jag och Sara gå mot den.

Gubbe: vart ska ni nu då tjejer?
Sara och Jag: Vi ska fortfarande till VÄRING!
Alicia: Hejdå!
Gubbe: Men hallå vänta på mig!
Alicia: Men, men jag har bråttom hem!
Gubbe: MEN JAG KAN OXÅ GÅ HEM!

och så följde han efter Alicia ! hahahaha Jag och Sara garva som fan på bussen, asså shit! xd

Bilder och sånt från våran härliga myskväll kommer snarast! :)

ciao! > johannaa


Sometimes, i Wish i were an angel.

Heej!

dag 19 - vilket är ditt bästa skolämne och varför? - Med bästa menas de typ då favorit eller de jag är bäst i?
jag tar favorit! Dom ämnerna jag gillar mest är bild, hemkunskap, syslöjd, svenska och engelska. Men om jag bara skulle få välja ett så skulle det vara bild. För jag gillar att teckna och så kan man samtidigt vara social med folket som sitter omkring en. Men har märkt att det inte går vara hur social som helst för då sänks betygen... Haha (a)

Hoppalång, dagen har tillbringats i Stöpen, jag och Tilda va först på Lyan där jag spöade Markus, Kevin och Tilda på Robotbuzz! Mowahah! :D Sen gick vi till konfan och så va vi på läsning tills klockan halv åtta så det har inte blivit så mycket annat idag.
Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite sidor jag har i läxa, fyfarao vad tråkigt!




Ciao ! > johannaa ♥

BAD HAIR DAY! ♥

Heeej,

dag 17 - din kärlek
- det är ganska jobbigt att skriva om kärlek eftersom jag just blivit sviken, men just nu när jag tänker på ordet kärlek ser jag bara mina vänner. Det är min kärlek!


dag 18 - denna månad -
Denna månad, den har inte varit dålig, men inte bra heller. hoppas på att nästa månad kommer bli bättre! Har varit lite för mycket tårar, ilska, smärta och svimningar denna månaden.

MITT HÅR! :( har tagit ur hårförlängingen nu... har massa mycket kort hår.. fyfan, mamma tycker att jag ska vänta med att sätta i det nya håret tills i mars.. men vet inte om jag orkar gå med as kort hår tills mars!
Men nu ska jag duscha och sen ska jag kolla på film och sova..

Ciao ! > johannnaa ♥

It's something you move little darling,.. ♥

hej,

vilken trevlig hockeymatch!
inte en enda Iceing, inte en enda avblåsning, inte en enda utvisning, inte en enda period! Skiten blev ju inställd pågrund av vatten läcka?! Asså jävla skit håla Skövde är eller? det hade börjat droppa vatten i ONSDAGS!? Och pengarna fick man inte tillbaka heller? Jävla skit -.- Vi väntade i två timmar på att matchen skulle börja, efter två timmar upptäcker dom att det inte går att spela, SMART!
Istället för pengar fick man en papperslapp som det stog att man fick gå in på nästa hemma match gratis, det va ju kul! oså vare inte det ;pppPPppppPP
Fan va jag älskar skövde :))

Nemen nu ska jag hoppa in i duschen , sen ska jag starta en film och försöka sova ;)



Så känner jag just nu! :) Lillebror håller med (h) Haha

Ciao! > johannaaa ♥

All my life I've been good but now, I'm thinking what the hell.

Heej, jag har missat några dagar, så skriver dom i ett och samma inlägg nu,

dag 14 - vad som finns i din väska -
Pennor, Busskort, Borste, spritpenna, foundation, parfym, no-pärm, so-häfte. nycklar, hörlurar. Det är de som ligger i min väska just nu ;)

dag 15 - dina drömmar -
oj , jag har ganska många drömmar, men den största just nu är att flytta ifrån den här hålan, behöver inte vara så jätte långt bort, kanske Göteborg till o börja med? Lixom börja om. Få en helt ny start! Det skulle vara underbart.

Dagens - dag 16 - din första kyss - Oj , min första riktiga kyss var nog med Jim Asplind när jag gick i fyran trorjah ;) Vi satt hemma hos Linus i hans soffa har jag för mig ;) Tihi, cepiga minnen dedär (a)

Häääiij hääij!
Fyfan va tråkig gårdagen va eller?! Har aldrig haft en sån tråkig lördag i hela mitt liv! Men kvällen rädda Jimmy med att vi åkte på bilträffen i skövde :) Sen drog vi till Mariestad på strög, sen till Töreboda för att hämta hans föräldrar ;) Fasiken vilken snöstorm det va eller?! ;o galet.. kändes som man satt i en tidsmaskin och det bara rusade överallt! haha galet..
Idag blir det nog hockey med Sara! blir NOG nice,
Men nu ska jag börja göra mig iordning för hockeyn.

Ciao > johannaa♥


I'm a bad girl, cause i don't even miss him.

Hii,

dag 13 - dina syskon -
Sofia Siv Lena Mimmi Bergman, min storasyster, den bästa någonsin, jag älskar henne mer än ord kan förklara. Utan henne vet jag inte vart jag skulle ha tagit vägen, hon är en syster,en trygghet och en bästavän, bättre än så kan det inte bli.


Ludvig Per Bo Borg, min lillebror, vi är nog dom som bråkar mest här hemma, men utan honom skulle allt bara vara helt fel. Jag älskar min lillebror så grymt mycket, även fast jag kanske inte visar det så ofta. Men han är fan gulligast i världen!



____________
Dagen har tillbringats med Tilda, det va massa länge sen ! Så grymt kul!

tilda säger:
h*n kanske inte haade mobilen där..
'     johannaaa ! ♥ säger:
h*n kanske sover, h*n är ju cepe och då måste man gå och lägga sig tidigt!
'  tilda säger:
du är cp XD
'     johannaaa ! ♥ säger:
jag ligger redan i sängen ;$

hahah , och så cama vi med Justin Bieber ! ;o Ofta han sitter på Chatroulette! ;o Jag och Matilda bara tittade på varandra xd så jävla äckligt! :) Usch.. Men nu ska jag starta en film och sen ska jag försöka sova, vill inte försova mig imorgon igen (aa)

Ciao! > johannaa ♥

Maybe we can make a deal. ♥

Heje,

dag 12 - vad du hade på dig idag
- Vitt linne, Svart T-shirt (Gina Tricot) mörkblåa Jeans (Cheep Monday)

- Make a statement -

Haha urkass cambild, men lev med det ! :)

Dagen har spenderats med Linus Josefsson! Det blev att kolla på film och chilla bara ;)
Haha, det va askul! känns som om det va flera år sedan vi hade en sån dag! :)
Men nu ska jag hoppa in i duschen , och PUSS PÅ ATT TORBJÖRN HAR SLUTAT ! MOWHAAHAHAHH!

Ciao > johannaa ♥

I SAID BUHRRR !

Hello,

dag 11 - din mysigaste kyss - hmm, det måste vara när jag stod ute i regnet med en, det va grymt mysigt faktiskt! Värsta film scenen :)

________________

Första dagen i skolan idag, usch och tvi! Haha eller det va ganska soft iaf (A) Men jag har redan börjat räkna ner till sommarlovet! Är det normalt? haha, langar lite härliga bilder på My house in Greby! :)
ge mig sommar! Hatar snö....










ciao! > johannaa ♥

But I'm going insane, I shouldn't love you like I do.

Hej,

dag 10 - din bästavän/dina bästa vänner - Mina bästa vänner, det är dom som får mig att skratta när jag gråter, dom som alltid lyssnar när jag är nere på botten, dom som alltid finns för mig, dom jag litar på. Jag har såklart jätte många nära vänner, men dom så kallade 'bästa' är dom jag känt länge och som vet mest om mig.

Sofia 'Mimmi' Bergman ,

Tilda 'Ling' Bergström,

Linus Josefsson,

Alicia 'Kezzie' Karlsson

Markus Holmlund,

Veronica 'Virre' Ydefalk


Om ni inte kom med betyder det verkligen inte att jag älskar er mindre, det är de att dom här personerna vet mest om mig.

Ciao > johannaa ♥

Gått in i hjärtat ni känns i varje hjärtklapp.

hej,

dag 09 - din dag - Min dag, det började med att jag vaknade efter fyra/fem timmars sömn utav att Veronicas mobil ringde. Då gick vi upp och försökte få tag på Puffen som va i Lidköping. När vi fått tag på henne åkte vi och hämtade henne. På vägen därifrån stannade vi och kollade på vårat dike (Förklarar snart) sen drog vi till Pizzerian Miami och dela på en pizza mtp att ingen ätit frukost ;) Jag och Virre åt en fjärde del och va nära på att spy, Puff åt en halv och spydde upp den på en kvart. Stackars tjej! Men det va bara för att hon va bakis som fan oxå - I think ^o)
Sen bar det av hemåt till Väring och sen drog vi på en film. När filmen va slut åkte dom hem typ, och sen dess har jag bara legat och lyssnat på musik. Är så jävla trött xd
så, det va min DAG nu ska jag berätta om min sjuka gårdag och morgon ;)

Det började med att Virre ringde mig vid sjutiden och frågade om jag va klar för att åka till Lidköping för att Puff skulle träffa lite folk. Så jag gjorde mig iordning och sprang upp till vägen. Sen åkte vi. Vi var framme vid åtta eller något, då skulle vi hämta Cornelia och Bie. Sen så skulle vi plötsligt skjutsa till landet ingenstans , andra stjärnan till vänster! ;) Så vi lämna av dom där, sen åkte vi till Lidköping city igen och hämtade Stina. Sen åkte vi runt lite, sen åkte vi och träffade Gekås och Anden. Sen åkte dom med oss och ströga. Haha dom va inte något fulla eller xd Fyfan ;) Så vi åkte runt och runt och runt i typ tre/fyra timmar (om de räcker ens.) Sen så ringde Puff och ville bli hämtad. Så vi åkte dit och hämtade dom. När dom hoppat in i bilen berättade Puff att hon ville sova hos Bie. Så då hade vi åkt runt i fyra timmar helt i onödan! ;o himla kul.. sen när vi nästan va framme på den stora vägen och skulle slipa den jävla isgatan får bilen sladd och vi snurrar runt tre varv innan vi åker ner i en stor snödriva i diket. Så det va bara att ge sig ut i den knähöga snön och putta. Men det gick inte så bra på två pers som putta, sen som satt och gasa och två som kolla på. Men då kom det en bil bakom och stannade. Så då hjälpte dom oss. Efter tjugo minuter eller något kom vi äntligen loss. Och då skulle fyllekajan Puff tvångt köra en bit och fick sladd på bilen igen, men denna gången va den inte lika stark så hon klara sig. Klockan var väl kvart i  tre eller något när vi lämnade Lidköping. När vi va i skövde fick vi för oss att åka till Tibro och vara med Martina, Sahlin och Marie! så vi åkte dit. Vi var där halv fyra. Sen så åt vi och snackade lite , sen åkte vi hem igen kvart i fyra. Så det va ingen lång vända ;) På hemvägen stannade vi först i Tidan och bytte bil. Sen i Greby för att Virre skulle hämta grejer för att hon skulle sova hos oss, sen bar det hemåt. Vi va hemma vid fem eller något. Och då gick vi upp och startade en film ;) Haha, den dagen kommer jag fan minnas läääänge!


Man ser att vi har varit nere där och snurrat.

Det värsta hade tyvärr regnat bort idag, så de ser inte alls ut att vara så mycket, men de vare fan! ;)

Men nu har jag skrivit tillräckligt idag!

CAIO > johannaa♥

I loved you. I lost you. I missed you. now im moving on

Hoppalång!

dag 08 - ett ögonblick - Eftersom det inte står om det ska vara ett bra eller dåligt ögonblick skriver jag det som först kommer upp i mitt huvud.
Jag kommer ner från trappan, i huset i Greby. Mamma gråter högt, hon sitter på köksgolvet. Jag ser som en skugga pappas rygg som går ut genom dörren, jag går fram till mamma och försöker trösta henne med "-Va inte ledsen mamma, vi får hitta ett eget litet hus att krypa in i."
Sad but True.

Idag blire nog att bada badtunna med SparrisErik,Sara och några mer!  :) spräng nice :)
Men nu ska la jag dra ner och hjälpa Mimmi och Lisa att städa huset för deras tjejkväll idag. Skövdes Lucia förra året kommer hit ikv.
Men jag lägger nog upp ett inlägg ikv oxå:)



Ciao > johannaa ♥

who needs a heart when a heart can be broken

Hejhej!

dag 07 - din syn på kärlek
-Kärlek, vad är det? Kärlek är bara en massa kemiska grejer som gör att man blir kåt och konstig, lyckligtvis går det över ganska snabbt.(Jag har sagt det förr å jag säger de igen!) Jag vet inte om jag tror på att "sannkärlek" finns. Visst, det finns ju par som varit gifta i 50-60 år typ, fine, men sån kärlek är grymt svår att hitta i dagens läge. Kärlek för mig är mina närmsta vänner och min familj.

Tjohblö, Idag har jag:
*strögat med Markus, Tommy och Niklas
*varit med Benjamin bl.a färgat hans hår
*varit hos Tommy
*strögat med Jimmy, Philip och Sara !
Spräng nice juh! hah vem drar lixom inte in till MAX klockan halv tre ? haha :)
Men nu ska jag starta en film och sen ska jag sova :) Klockan är ju bara tio över fyra, inte så farligt :)

ciao > johannaa♥

Försökt ha huvet högt när det vart tufft för att inte gå under.

Åh, jag blir så jävla trött på dig. Sluta spela så himla oskyldig för allt detta är ditt fel, varför kan du inte bara inse det? Fyfan va folk är falska. Är rätt pissed off just nu. Haha, omfg...

dag 06 - vad du åt idag - Jag har ätit taco hemma hos Sara. Grymt gott och sexigt söligt! Man blir alltid så söt när man äter taco , det bara rinner överallt ;gggg Haha, nemen de är de jag ätit :)

Dagen har mest spenderats med Sara, :) Först så åkte vi på hockey, och där inne träffade vi Markus, Virre och POFFEN! Haha (aa)
Skövde IK vann såklart med 4-2 (hh) Sen när det va slut så gick jag och Sara ut på parkeringen och jag försökte komma ihåg vart jag och Anna ställde bilen, men eftersom jag har minne fiskmås så gick det inge bra alls ;$ Sara skrattade så mycket åt mig så jag trodde att hon skulle tappa luften där ett tag. Jag klättrade upp på en snödriva och försökte kolla efter dom, men de tog inte lång tid innan jag ramla ner därifrån xd
Sen ringde Anna och fick komma och hämta oss xd Hahah omg.. Sen åkte vi hem till Saras pappa och chillade, sen började vi laga taco! :)
Grymt härlig dag faktiskt!
imorgon ska jag till Väring, de blir nog att vara med Tommy eller Sara, behöver verkligen snacka med någon innan jag typ går under..



It's something in the way you move, little darling.
it's something in the way you talk that makes me realize.
it's something in the way you move that makes me happy.
sometimes when you're sad and blue, little darling, you take me down that riverside, that makes me holler.
And you tell me'bout these old times, when I was happy. When I was happy, to make me happy.
So, I sell my soul to happy eyes. I sell my soul to everyone that makes me happy inside. Yes, I do.
In the end of the day, when you want to be seen..

I can't read your mind like a billboard sign, And tell you everything You wanna hear.

Lillebror, bli inte som jag när du blir stor.. ♥











åhhh, jag ÄLSKAR dig lillebror! så fruktansvärt söt!
Jag diggar pussmärke bilderna HÅRT! ;)

Ciao > johanna ♥

Whatever you do they gonna talk about it, Doesn't matter if is true.

Heej, klockan är snart halv åtta på morgonen och jag har varit vaken i en timme snart! Vaknar varenda jävla morgon! Loool,
men aja,

dag 05 - berätta om dig själv - This is me, Johanna Maria Elvira Bergman. Det bästa för mig är att bara umgås med mina vänner, det räcker med att jag ser dom så ler jag.
Jag kan betracktas som väldigt skrattglad och spårad för de mesta, men behöver någon prata med mig, lyssnar jag. Jag skulle aldrig svika en vän. Jag har ofta ett leende på läpparna, Jag kan såklart oxå ha mina dåliga dagar och sånt, de förnekar jag verkligen inte (a) Ehm , jag tror inte på kärlek, *kärlek är bara en massa kemiska grejer som gör att man blir kåt och konstig, och det går över ganska fort!*
Min familj betyder grymt mycket för mig oxå såklart, min storasyster Sofia står mig närmast av alla, hon är så fruktansvärt underbar hela tiden! Min lillebror, är den jag tjaffsar mest med här hemma. Han är en liten skitunge, men jag älskar honom otroligt mycket iallafall!
Jag älskar musik, så brukar ofta sitta nere i studion med Conny. Jag gillar även att sjunga, men inte för främmande folk. Men på större släktkalas och midsommar och sånt brukar Conny plocka fram gitarren , och jag och Veronica eller Sofia sjunger. Väldigt mysigt faktiskt :) Min favorit färg är svart, - för det är den färgen min själ har. ne skojja.
Jag hatar snö, det är bara kallt och blött och onödigt. Men ett plus på snön, det är att man kan åka fyrhjuling o tfat hos Torgin! Det är så grymt kul! Men man får rätt fina blåmärken efter det ^o) Anyway, jag ÄLSKAR skräckfilmer. Men är LIVRÄDD för clowner, får kalla kårar utav att bara tänka på dom.
Nu kommer jag inte på mer att skriva om mig, så att,
OVER AND OUT!



Ciao > johannaa ♥

tjoho

hejhej,

dag 04 - ditt bästa minne - Jag har många fina minnen, men det bästa (än så länge) är nog när jag va fyra år (tror jag) och va på Johannesvik som vi brukade vara varje sommar, mamma och pappa hade inte gått isär än. Den dagen jag träffade Elin och Sofia träffade hennes syster Anna, bara några meter ifrån varandra, samma tid ;) Det va rätt så coolt och väldigt härligt !
det bästa är att vi fortfarande har kvar kontakten!



ciao > johannaa

Death to your heart

Hejhej,

dag 03 - något du ångrar - Oj, det finns ganska mycket saker jag ångrar med mitt liv, många misstag. Men det jag ångrar mest av allt, det är nog alla gånger jag sårat min mamma. Fått henne att inte lita på mig och sånt, skulle jag kunna ändra det, skulle jag gjort de dirket.

Idag trodde jag att det skulle bli att dra hem till Benjamin och färga hans hår , men nu har köttexet tappat bort hårfärgen! hahahah, så grymt smart... Så det kanske blir att dra till Tommy och Markus och sociala sig med dom, Men nu ska jag fortsätta med mitt sökande efter en tröja, och sen ska jag dra ut!

Ciao! > johannaa ♥

We are young, heartache to heartache we stand!

Hej,

dag 02 - dina föräldrar - Min mamma Pernilla och min Pappa Fredrik har gått isär sen en lång tid tillbaka. Jag var nog fyra/fem år då.
Jag bor hos mamma och hennes nya fästman Conny. Pappa träffar jag mest när det är julafton och födelsedagar och sånt. Det blir allt mer sällan man ser honom. Han jobbar ganska ofta, och är mycket hos sin fästmö Elenor.

Sådär, dag två avklarad.
Just nu håller jag på att fixa mig, för jag ska snart på kalas till min idag SEXårige kusin;)
Men nu ska jag göra mig klar.

won't hear
won't see
don't speak



Grattis Emma Siv Åsa Rachmi Lundberg!


ciao > johannaa ♥

You're making me to go, you're begging me stay. Why do you hurt me so bad?

Goodbye 2010, HELLO 2011 !
Det är ett nytt år, men inget börjar om från början. Jag tänkte göra en såndär kalender sak för att komma ihåg att blogga varje dag ;)

dag 01 - din första kärlek
dag 02 - dina föräldrar
dag 03 - något du ångrar
dag 04 - ditt bästa minne
dag 05 - berätta om dig själv
dag 06 - vad du åt idag
dag 07 - din syn på kärlek
dag 08 - ett ögonblick
dag 09 - din dag
dag 10 - din bästavän
dag 11 - din mysigaste kyss
dag 12 - vad du hade på dig idag
dag 13 - dina syskon
dag 14 - vad som finns i din väska
dag 15 - dina drömmar
dag 16 - din första kyss
dag 17 - din kärlek
dag 18 - denna månad
dag 19 - vilket är ditt bästa skolämne och varför?
dag 20 - något som får dig le
dag 21 - något som får dig att gråta
dag 22 - dina rädslor
dag 23 - något du saknar
dag 24 - berätta om de ämne som är tråkigast i skolan
dag 25 - vad gör du på fritiden
dag 26 - där du mår bäst
dag 27 - hur skulle du vilja vara?
dag 28 - den finaste stunden i ditt liv
dag 29 - berätta om året 2010
dag 30 - din favorit låt
dag 31 - dina framtidsplaner

så ser den ut, och nu börjar jag med dag ett.

dag 01 - din första kärlek - min första kärlek, det måste ha varit Linus Josefsson, min allra första pojkvän! Jag var nog fyra eller fem när vi blev ihop ;) haha, det va säkert SKIT seriöst ;)

Men nu när klockan är halv fem, ska jag kliva upp ur sängen och dra ut på byn :)                                                                               




ciao > johannaa♥

RSS 2.0