Ain't no sunshine when he's gone.

hej !
hört att någon är dålig på att uppdatera... felåt !
ehm okej, det har gått åtta dagar sen jag skrev ett inlägg, för jag har varken haft ork eller tid.
måndag - sög
tisdag - sög
onsdag - sög
torsdag - okej, fick praktik på Värings skola med Martina (y)
fredag - jävla bajsprov som btw gick skit, sen var det TVÅ fukking lärare som skällde på mig helt utan anledning. HATA STÖPEN! -.- Sen vare hem och packa och sedan iväg till Säters församlingshem för att hjälpa till och ta hand om ett miniorläger. Det började smått crazy, och sen när vi skulle sova vare två små söta flickor som bad om att få sova brevid mig för att dom inte kunde somna. Galet sött! Sen tog det några minuter, sen kom det en till tjej,  sen yttligare några minuter så kom det tre tjejer till och la sig i vårat rum ;) Vid halv fyra vakna jag av ett illvrål efter "mamma". Det höll på ett jävla tag, till slut fick hennes föräldrar komma och hämta henne för hon hade panik. Sen vakna jag vid kvart över sju av att några utav barnen vaknat och börjat springa omkring, så det va bara att kliva upp då. Trött som ett as hjälpte jag till med massa olika aktiviteter.
Klockan kvart över tolv på förmiddan bär det av hemåt. Sen när jag kom hem drog jag till Sara Klara Mosa Maja Torgin och kom nyss hem därifrån. Så ligger i sängen och försöker tänka klart. Men allt är bara såååå snurrigt.
Nu tycker jag fanemej att det räcker med text !


- lite solsken in i vardagen skulle inte sitta fel

Sex and the city och ett glas jucie är livet asså, oslagbart. Och mitt öra gör fruktansvärt ont! ska fan inte töja mer nu !
Ciao > johannaaa

The dreams in which I'm dying, are the best I've ever had.

vrider och vänder mig i sängen och kan absolut inte sova. känns som jag ska spy och känner mig febrig. Rätt kul att bli sjuk på en fredagnatt/lördagmorgon ?
var med Linn idag, fett nice. Vi gjorde inte så mkt, men tiden gick as fort iaf ! tack för dagen hjärtat <3
haha och så fick man reda på en grymt fittig sak oxå föresten! som verkligen bevisar att man inte kan lita på en jävel ;))
Men anyway, vill bara klargöra en sak

Jag saknar inte dig, jag saknar den jag trodde du var.

Nu ska jag fortsätta kolla på soldier homecoming surprise mix. sen ska jag fortsätta med mina försök att somna tidigt.

ciao > johannaa

jag behöver mer fastän du förstör mig helt!

Home again !
både kul och tråkigt,
inte kul att åka hem från Elin, för vi har verkligen så jävla kul tillsammans hela tiden, men skönt att träffa skövde och väring folket igen !
Just nu ligger jag och lyssnar på awesome musik och är inne på kamrat?! HAHAHA, ja , jag har så jävla tråkigt -.- vilka idioter det finns där eller ;) lite kul ju (aa) Imorgon vet jag inte vad som händer,. ta dagen som den komer lixom. Men funderar på att sova snart asså, grymt trött ;o



- jag och Elin, idag, imorgon, förevigt. Älskar dig hjärtat !

Ciao > johannaa <3

Here I am lonely and broken again.

Heeej, just nu ligger jag i våran lägenhet i halmstad och lyssnar sönder på "Mad World" och "Another Lover's Gone". Och ska strax gå ner några trappor till kalaset och släkten. Imorgon åker jag till Göteborg !? FATTA NICE ! längtar! Hört att den där Elin Högström är jävligt saknad !

Men nu ska jag dra neråt,
-så jävla fin och perfekt till hur jag känner right now.


ciao > johannnaa  <3

When I see your smile, Tears run down my face.

Jag måste bort härifrån. klarar det inte, det är för tungt just nu. Vaknar med panik varje morgon och vet inte vart jag ska ta vägen. Känns som magen vänder sig ut och in, huvudet pulserar och hjärtat krampar.
Någon gång i helgen drar jag till göteborg. Tänker inte vara i skövde hela lovet. Hur länge stannar jag inte, bara över helgen eller hela lovet. Det vet man aldrig.

Men imorgon ska jag dra mig till skolan, det jobbigaste kommer vara alla frågor, vet inte om det riktigt finns svar på alla.

- Två tummar upp för min underbara pyjamas! Massa mycket skön.

And their tears are filling up their glasses
No expression, no expression
Hide my head I want to drown my sorrow
No tomorrow, no tomorrow
And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
'Cos I find it hard to take
When people run in circles
It's a very, very
Mad World

men nu ska jag fortsätta skriva på min artikel om Palmolka, för jag bryr mig SÅÅÅÅÅ mkt om det, verkligen , det GÖR jag! fast ne.

ciao > johannaa ♥

I only wanna be with you..



- grymt awesome!

The dreams in which I'm dying, Are the best I've ever had.

just nu spelas min "lugna favoriter" lista som endast spelas när jag deppar ! så ni kan ju förstå vilket humör jag är på,.
Allt bara snurrar, vet inte vad jag ska göra, vart jag ska ta vägen. Vart fan är världen påväg? Asså det funkar inte såhär. Jag klarar det inte? Jag har aldrig känt såhär, som om jag lever i en annan värld. Jag försöker slappna av men tänker bara på all jävla skit som hänt.

det blir nog ingen skola för mig imorgon heller. Klarar det inte.




- haha gårdagen började bra iaf! sen gick allt stuprakt åt helvete.
(haha och ja , det är kompispussar!)


Ciao > johannaa , blir fan inget hjärta ;)


I love the way you smile to me.

fyfan vilket helvete..... åh va trött jag blir påmig själv! jag ska bara förstöra för mig själv hela tiden. ÅHHHHHH!!

nu sitter jag i skolan på min första lektion men kan fan inte koncentrera mig...    men nu ska jag försöka tänka på något annat, och fortsätta med min artikel om palmolja... 


- as fin låt, och grymt söt pojke ;)

ciao > johannaa

RSS 2.0