Äre lugnt om jag kallar dig bby?

Hej,
Dagen har varit grymt värm och mitt klädval var totalt fuckat! Sen imorgon när jag planerat att ha shjorts ska det vara dåligt väder ;) HAHA! Lyckad (y)
När sista lektionen var slut så hade jag smått vattenkrig med Emy, eller jag splascha massa vatten på henne och själv fick jag typ några droppar (a) Sen drog vi in till stan och chillade där jag träffade Markus som äntligen flyttat till väring igen! Sen var jag med Veronica o Markus, sen t Väring och vara med Sara. Sen drog vi till gårn! Yeay, chill dag. Nu ska jag packa, sen skriva massvis på SO:n sen SOVA! Mummmmms !
Långhelg sen då, Tors-Mån. Grymt härligt, typ inget planerat. Bajsigt.
Aja, enjoy:


ciao > johannaa <3

Jag exploderar nu, skulle tagit skydd om jag va du.

Hellu,
Ingen skola för mig idag, och upptäckte nyss att klockan redan närmar sig tolv ! ;o Idag har jag typ sovit, städat, pluggat och sedan tagit kort med bror :) Haha han kan va ganska söt ibland han ! Imorgon blir det skola! Sen är man ledig torsdag-måndag ;g Men nu ska jag fortsätta på min uppsats och kolla lite på Eva och Adam ;)
bjuder på lite charmiga bilder,


kärlek på'N

Ciao > johannaa

Somewhere over the rainbow.

Haha, jag är verkligen skit duktig på att uppdatera märker jag (y)
Helgen -
Fredag - Först ryd, hem och vänta på tilda, ut och muppa sig med tildabejb, dra t linus, möta tom, dra och snacka med alicia i nån timme, sen hem och kolla film med tilda ;*
Lördag - Kolla film med Tilda, dra t tappen, färga alicias hår. Fixa sig, dra på crusing i Mariestad.
Söndag - sjuk som ett as, tillbringat dagen i sängen.

juste ! Köpte en systemkamera i fredags :) En Nikon D5000, de e bra skit (:
Nu ligger jag i sängen och kollar på Eva och Adam samtidigt som jag skriver lite på min 1800talet uppsats, blir förmodligen ingen skola för mig imorgon.


Ciao > johannaa <3

Det finns en uppgift just för dig

Efter en tre timmars lång rensning på min dator har jag fixat den och jag är back on track ! Nu har jag bara ett problem kvar.
- min mobil.
Man kan inte trycka på nollan och jag har en nolla i min pinkod, hur fan gör jag då? Jävla skit telefon.
Menmen !
I lördags blev man äntligen konfimerad dådå! Haha , våran redovisning blev ju kanske inte som den skulle (a) ingen kunde något typ xd Haha. Men jag fick
*3700 kr
* Två silver halsband
*Silverörhängen
*Min låtsas farmors konfaarmband
*Ett spinning armband
* Ett silver armband
*Gammelmormors förlovningsring
Och nästa helg ska jag fira med pappas släkt oxå. Men jag är grymt nöjd med allt !


> johannnaaa

I think i wanna marry u

Tik Tok on the clock but the party don't stop!
Hoppalång! Jag sitter väl här vid min mörs dator och leker lite cool med svart/brun hårfärg i huvudet och skråvlande musik och pipande mobil. Helvete va tuff jag känner mig. fast ne..
Veckan är grymt full och det stör mig. Jag vill ta dagen som den kommer, för thats me typ. Haha bimbo jag lät som "Thats me typ, amagadh!" Nemen seriöst.
Idag åkte jag och Emelie till stan för vi bestämde oss för att åka till falköping, sen fick Emelie så SPRUT (haha internt skämt.) ont så vi åkte endast buss tillsammans. Sen så skulle jag åka till Elins för att möta min syster och Becca som idag klarade sitt körkort! Så det blev strög. Jag vet inte varför men blev lycklig på något sätt för hennes skull även fast jag inte känner henne så bra? Skumt? Sen hem och slänga i färgen i håret, och nu ska jag snart skölja ur det sen ska jag försöka bli klar med mina andra två inlämningar, städa, tvätta och sen SOVA! Det kändes grymt jävla underbart bra att lämna in svenskan idag.. Hallelujah.
Men ne , såhär blir inga barn gjorda. Och tur är väl d.
Nu ska jag börja så jag kan sova innan två iaf. CIAO!
> johannaaa

"får jag chans på dig?" "okej då ;$"

Hellu, ni får ursäkta mitt grymt kassa uppdaterande! Men min dator har typ kraschat så det är lite svårt nu, och så sitter jag inte vid datorn så ofta nu för tiden ;) Men just nu sitter jag i skolan med lille Emy Mehren brevid mig ;* har SO och är allmänt uttråkad! Några bänkar bort sitter spunket och är allmänt äcklig som alltid. Stör mig...
Helgen:
Fredag - Hem t Pauline, sen till Väring på fest.
Lördag - Pauline väckte mig efter hon tagit några hemska kort, sen kom Tilda och då drog vi på Värings konfa.
Söndag - Tilda åkte hem allmänt tidigt , jag blev ledsen i ögat, sen senare blev det Anton, sen blev det Sara :)
Myyyyys! Idag ska jag t stan med mörs och köpa kläder. De e bra skit!!
haha ,, kommer ni ihåg när man va liten och sprang runt och skicka lappar till varandra typ - "Får jag chans på dig? Ja Nej Kanske" Haha , de va tider det, såna stunder man vill spola tillbaka till och uppleva igen.
Men niiiiix, detta funkarNt, jag måste jobbbaaa !



ciao > johannaa <3

Allting som vi gör nu är skratt irriterande.

Oj shit, det va grymt länge sen jag slängde in ett inlägg upptäckte jag nu ;o Men det har varit så sjukt mycket nu det senaste,.
Helgen -
Fredag - Moppekurs 8-13:00 sen stan med Veronica, jordgubbar och glass på Willystaket är inte helt fel! Sen hem och vara en liten stund med Sara, sen till gårn , sen strög med Markus och Tom.
Lördag - Vara på Lillebrors barnkalas 11:30-14.30 -.- Sen sola i flera timmar med Sara, sen dra på fest i Tidan :) Helt okej faktiskt.
Söndag - Drog till mormor och morfar och grilla , sen sola med Mamma, sen hem t väring, Va med Jimmy,Philip,Anton,Ägget, Patrik, Jakob, Sebastian, Linus och Sara :) Härligt pöjka.
Nu ligger jag i sängen och ryckar lite pga jag inte kan koppla in min "nya" telefon i datorn ! TJOHSAN!
Skola imorgon då för första gången på en vecka. FYFAN ! Prao:n va faktiskt härlig, men tror fan inte att jag vill omringas av kaxiga fjortisar eller ankungar i resten av mitt liv. Tviiifan, ne, det blir söta dagisbarn ist! Ne nu ska jag fortsätta försöka fixa mobil skiten ;)
ciao > johannaa



RSS 2.0